Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Shunga Aphrodisiac Oils Caramel Kisses

Rating:
80 % of 100
299 kr
  • Förförisk massageolja
  • Ljuvlig smak och doft av kola
  • Ger en pirrande känsla
  • Aktiveras av värme

     

Köps ofta tillsammans

Utforska erotiska äventyr med Shunga Aphrodisiac Oils Caramel Kisses! Denna trögflytande massageolja är en söt och klibbig fest för sinnena, med en doft och smak av ljuvlig smörkola som kommer få dig att vilja smaka mer. Aktiverad av värme, sprider oljan en pirrande känsla över huden när du lätt blåser eller kysser den. Perfekt för heta och erotiska förspel, denna sockerfria olja är en njutning att utforska tillsammans.

Med Shunga Aphrodisiac Oils Caramel Kisses kan du låta din kreativitet flöda - droppa eller smörj in den på erogena zoner för en sensuell upplevelse. Denna välsmakande massageolja är en del av en serie oljor som är utformade för att locka fram din passion och uppmuntra till intima äventyr.

Låt dig inspireras av den söta och varma smaken av kola när du utforskar nya nivåer av intimitet och njutning. Med Shunga Aphrodisiac Oils är varje ögonblick fyllt av spänning och möjligheter till sensuella upplevelser. Upplev njutningen av att förföra och förföras, och låt dig svepas iväg av passionens vågor med denna oförglömliga massageolja!

Mer information
Allmänt
Varumärke Shunga
Doft Karamell
Smak Karamell
Volym 100 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Shunga Aphrodisiac Oils Caramel Kisses
Ditt betyg