Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Shunga Aphrodisiac Oils Sparkling Strawberry Wine

Rating:
100 % of 100
299 kr
  • Sensuell massageolja
  • Förförisk doft och smak av mousserande jordgubbsvin
  • Aktiveras av kroppsvärme

Köps ofta tillsammans

Shunga Aphrodisiac Oils Sparkling Strawberry Wine är den ultimata massageoljan för sensuella massagestunder. Med sin förföriska doft och smak av mousserande jordgubbsvin tar den din massage till nya höjder av njutning och spänning. Den trögflytande konsistensen gör den perfekt för erotiska lekar och intensiva förspel, medan den sockerfria formulan garanterar en hälsosam upplevelse.

Denna massageolja är inte bara enkel att använda, den är också utformad för att aktiveras av kroppsvärmen. En lätt puff eller kyss på det smorda området är allt som krävs för att uppleva den pirrande känslan av upphetsning och lust. Oavsett om du droppar den på erogena zoner eller smörjer in den för en sensuell helkroppsmassage, kommer Shunga Aphrodisiac Oils Sparkling Strawberry Wine att ta dina erotiska upplevelser till nya nivåer.

Utforska världen av erotiska äventyr med Shunga Aphrodisiac Oils, en serie av välsmakande och lockande massageoljor som är skapade för att stimulera dina sinnen och förstärka din lust. Med denna mousserande jordgubbsvinvariant kan du vara säker på en upplevelse som är lika spännande som den är smakfull.

Mer information
Allmänt
Varumärke Shunga
Smak Jordgubb, Mousserande vin
Volym 100 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Shunga Aphrodisiac Oils Sparkling Strawberry Wine
Ditt betyg