Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Sliquid Naturals Silk Glidmedel

Rating:
100 % of 100
149 kr
Sliquid’s Naturals Silk är ett vattenbaserat glidmedel som har blandats ut med mjukgörande silikon för att få fram det perfekta glidet.

Alla produkter från Sliquid är framtagna av kvinnor för kvinnor med tanke på och hänsyn till deras känsliga slemhinnor. Det gör att produkterna är väldigt bra för känsliga personer oavsett kön.

Köps ofta tillsammans

Sliquid’s Naturals Silk är ett vattenbaserat glidmedel som har blandats ut med mjukgörande silikon för att få fram det perfekta glidet. Ingredienserna är samma som i Sliquid Naturals H2O men har även formulerats med 12 % silikon vilket gör att Naturals Silk är allt som ett vattenbaserat glidmedel är fast med ett silikonbaserat glidmedels långvariga glid.

Glidmedlet är inte testat på djur och 100 % fri från parabener och glycerin. Naturals Silk är utformat för att efterlikna kroppens egna naturliga smörjning och är även neutralt pH-balanserat.

Naturals Silk innehåller:


Renat vatten – som är naturens renaste ingrediens, 82 % av renat H2O innehåller detta glidmedel.

Växtcellulosa – härstammar från bomull och används som ett naturlig, djurvänligt och glutenfritt förtjockningsmedel som ger Sliquid dess smidighet.

Isopropylpalmitat - en mild återfuktande och mjukgörande formula som innehåller vitamin A och antioxidanter.

Polysorbat 20 & Emollient Ester - Polysorbat 20 är en tensid tillverkad av laurinsyra som tillsammans med Emollient Ester hjälper till att förhindra separationen av vatten och cellulosa från silikonet.

Dimetikon – det mest använda silikonet i den kosmetiska industrin, dimetikon finns överallt från smink till balsam, och används för dess hudkonditionerande egenskaper.

Kaliumsorbat – känd som “vin-stabilisator” är en naturlig, giftfri, icke-irriterande och ett icke-sensibiliserande konserveringsmedel som används för att förlänga hållbarheten och förhindra kontaminering.
Mer information
Allmänt
Innehåll Aqua, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Palmitate, Polysorbate 20, Dimethicone, Emollient Ester, Potassium Sorbate, Citric Acid
Varumärke Sliquid
Volym 125 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Sliquid Naturals Silk Glidmedel
Ditt betyg