Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Sliquid Organics Oceanics Vårdande Glidmedel

Rating:
93 % of 100
299 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
Sliquid Organics är en serie ekologiska glidmedel som hyllas världen över. Baserade på naturliga och giftfria ingredienser med tanke på kvinnans känsliga slemhinnor. Innehåller vårdande ingredienser som hjälper till att minimera risken för till exempel svamp- och bakterieinfektioner.

Sliquid Organics Oceanics är ett vattenbaserat glidmedel som är berikat med ekologiska sjögräs-extrakt för att ge ett långvarigt glid med mjukgörande, vårdande egenskaper - helt naturligt. Det innehåller ingredienser som hjälper till att minska spridningen av HPV.

 

Översikt

Beskrivning

Sliquid Organics Oceanics är ett vattenbaserat glidmedel som är berikat med ekologiska sjögräs-extrakt för att ge ett långvarigt glid med mjukgörande, vårdande egenskaper.

Det ekologiska sjögräsextraktet är speciellt utvalt för sina välgörande och vårdande egenskaper. Karragentång är ett av de bästa smörjmedlen som finns i naturen och är därför den perfekta naturliga ingrediensen i ett glidmedel. Karragenan kan skydda mot humant papillomavirus (HPV). Sexuellt överfört virus kan orsaka livmoderhalscancer och genitala vårtor. Den högkvalitativa ingrediensen Karragenan kan förhindra att viruset fäster vid mänskliga celler. Karragenan fungerar som en naturlig barriär. Dock ersätter det inte kondom utan bör användas tillsammans med kondom. 

Wakame är en rödalg som ofta används för sina vitaliserande egenskaper samt för att det är en naturlig källa till vitamin A, B, C, och E. Nori är en grönalg som är känd för sina fuktgivande egenskaper och är dessutom rik på B-vitamin och mineraler.


Precis som alla produkter från Sliquid så är Sliquid Organics Oceanics 100% veganskt och inte testat på djur. Det innehåller dessutom inte glycerin eller parabener. Sliquid Organics Oceanics torkar inte ut lika snabbt som många andra vattenbaserade glidmedel eftersom det är framtaget för att efterlikna kroppens naturliga lubrikation. Eftersom det är vattenbaserat så är det dessutom lätt att få bort med ljummet vatten. Det är framtaget med omtanke för kvinnors känsliga slemhinnor men passar alla oavsett kön. Det är berikat med noggrant utvalda ingredienser som återfuktar intima delar samtidigt som det vårdar din hud och lämnar den len och slät, utan giftiga ingredienser.

Sliquids Organics serie utvecklades från deras Naturals serie och har tagit de mest populära produkterna och berikat dem med ekologiska ingredienser. Alla de ekologiska ingredienserna är speciellt utvalda för sina mjukgörande och vårdande egenskaper.

 

  • Ekologiska ingredienser som återfuktar huden

 

  • Långvarigt och silkeslent glid

 

  • Fritt från glycerin, parabener och glykol

 

  • 100% veganskt och inte testat på djur

 

  • Efterliknar kvinnans naturliga lubrikation

 

  • Neutralt pH-värde

 

  • Cruelty Free

 

  • 95% ekologiska ingredienser - bland annat Aloe Vera

 

Visa mer
Mer information
Allmänt
Innehåll
Organic Aloe Barbadensis Decolorized Leaf Juice*, Organic Agar Agar, Carrageenan, Organic Nori, Organic Cyamopsis (Guar) Gum, Organic Hibiscus Extract, Organic Flax Extract, Organic Green Tea Extract, Organic Sunflower Seed Extract, Potassium Sorbate, Citric Acid
Varumärke
Sliquid
Volym
125 ml
Recensioner 3
Write Your Own Review
Du recenserar:Sliquid Organics Oceanics Vårdande Glidmedel
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video