Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Sliquid Organics Silk Hybridglidmedel

Rating:
100 % of 100
219 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
Sliquid Organics är en serie ekologiska glidmedel som hyllas världen över. Baserad på naturliga och giftfria ingredienser med tanke på kvinnans känsliga slemhinnor. Innehåller vårdande ingredienser som hjälper till att minimera risken för till exempel svamp- och bakterieinfektioner.

Sliquid Organics Silk är en blandning av aloe vera och silikon som ger ett långvarigt glid med en skön len känsla samtidigt som det är vattenlösligt. Designat för kvinnor med ett känsligt underliv.

Översikt

Beskrivning
Sliquid Organics Silk är ett vatten- och silikonbaserat ekologiskt glidmedel med naturliga ingredienser. Sliquid Organics Silk har tillverkats med noga utvalda botaniska ingredienser som hjälper till att stärka och läka kroppen. Perfekt för slidans känsliga slemhinnor. Ingredienserna är noga valda för att efterlikna kvinnans egna lubrikation.

Den härliga blandningen av silikon och aloe ger ett långvarigt glid som aldrig blir kladdigt. Tvättas enkelt bort med ljummet vatten och lämnar inga fläckar.

  • 100% veganskt

  • Ej testat på djur - 100% cruelty free

  • Fri från Glycerin, parabener och glycerol

  • 100& återvinningsbart material

  • Neutralt PH-balanserat

  • Innehåller vårdande Aloe Vera


 

 
Visa mer
Mer information
Allmänt
Innehåll
Organic Aloe Barbadensis Decolorized Leaf Juice*, Organic Agar Agar, Organic Guar Gum, Dimethicone, Isopropyl Palmitate, Polysorbate 20, Natural Tocopherols (Vitamin E), Organic Hibiscus Extract, Organic Flax Extract, Organic Green Tea Extract, Organic Sunflower Seed Extract, Potassium Sorbate, Citric Acid
Varumärke
Sliquid
Volym
125 ml
Recensioner 2
Write Your Own Review
Du recenserar:Sliquid Organics Silk Hybridglidmedel
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video