Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Swede Arousing Massage Oil Lemon Pepper Eucalyptus

Rating:
40 % of 100
89 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Lyxig massageolja
  • Upplyftande doft av citron, peppar och eukalyptus
  • 100% vegansk

Översikt

Beskrivning

Fördjupa dina massagestunder med Swede Arousing Massage Oil Lemon Pepper Eucalyptus. Denna exklusiva massageolja är framtagen med omsorgsfullt utvalda naturliga ingredienser och rena eteriska oljor för att ge dig en lyxig och njutbar upplevelse. Med dess unika egenskaper kommer varje massagemoment att bli en resa av avkoppling och njutning.

Swede Arousing Massage Oil Lemon Pepper Eucalyptus är inte bara en vanlig massageolja - den är en källa till förtjusning och stimulans för dina sinnen. Den sprider en förförisk doft av citron, peppar och eukalyptus som fyller rummet och skapar en erotisk stämning. Genom att värma oljan före användning kan du njuta av den välgörande effekten av de eteriska oljorna som tränger djupt in i musklerna och lindrar spänningar.

Denna massageolja är inte bara ett nöje för dig utan även för miljön. Den är 100% vegansk och fri från animaliska produkter, vilket gör den till ett medvetet val för dem som värnar om djur och natur. Dessutom kommer den i en praktisk pumpflaska som gör doseringen enkel och bekväm.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
SWEDE
Volym
75 ml
Recensioner 1
Write Your Own Review
Du recenserar:Swede Arousing Massage Oil Lemon Pepper Eucalyptus
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video