Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Swede Divinity Massage Oil Grapefruit Palmarosa Petitgrain

Rating:
80 % of 100
99 kr
  • Massageolja med värmande egenskaper
  • Tillverkad av naturliga vegetabiliska och eteriska oljor 
  • Förförisk blandning av grapefrukt, palmarosa och petitgrain
  • 100% vegansk

Köps ofta tillsammans

Utforska njutning med Swede Divinity Massage Oil Grapefruit Palmarosa Petitgrain - en fantastisk massageolja som förenar naturliga ingredienser och rena eteriska oljor för en underbar upplevelse. Med denna massageolja blir din avslappningsstund ännu härligare, utan oro för konstiga ämnen.

Den läckra doften av grapefrukt, palmarosa och petitgrain sprider sig i rummet och på din hud, skapar en sensuell atmosfär som förhöjer din massage. För en ultimat upplevelse kan du värma oljan i ett vattenbad för att låta dess värmande egenskaper tränga djupt in i dina muskler och släppa alla spänningar. Häll bara en liten mängd olja i ett glas och placera det i en större skål med varmt vatten (45 grader) i 5 minuter.

Denna massageolja är 100% vegansk - ett bevis på Swedes engagemang för kvalitet och medvetenhet. Med sitt ursprung i Sverige är Swede känt för sina högkvalitativa erotiska produkter, och Swede Divinity Massage Oil Grapefruit Palmarosa Petitgrain är inget undantag.

De sensuella dofterna är noggrant utvalda för att skapa en erotisk stämning som får dig att känna dig avslappnad och fylld av lust. Och för att höja njutningen ännu mer kan oljan värmas upp för en ännu mer behaglig massageupplevelse.

Mer information
Allmänt
Varumärke SWEDE
Volym 75 ml
Dimensioner
Storlek XXXL
Write Your Own Review
Du recenserar:Swede Divinity Massage Oil Grapefruit Palmarosa Petitgrain
Ditt betyg