Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Swede Tranquility Massage Oil Spearmint Rose Orange

Rating:
60 % of 100
89 kr
  • Avkopplande massageolja
  • Naturliga ingredienser
  • Vegansk formula

Köps ofta tillsammans

Swede Tranquility Massage Oil Spearmint Rose Orange är den ultimata massageoljan för en avkopplande och uppfriskande upplevelse. Med naturliga ingredienser och rena eteriska oljor blir varje massagemoment till en lyxig njutning utan oro för skadliga ämnen.

Denna massageolja är inte bara fantastisk för din hud utan sprider även en ljuvlig doft av spearmint, ros och apelsin i rummet och på din kropp. Skapa en erotisk stämning och låt dig förföras av dess fräscha doft.

För en ännu mer avslappnande upplevelse kan du värma upp oljan i ett vattenbad. Värmen frigör de eteriska oljornas välgörande egenskaper, vilket löser upp muskelspänningar och ökar njutningen av massagen. Häll bara lite olja i ett glas och låt det ligga i varmt vatten i cirka 5 minuter för att uppnå den perfekta temperaturen.

Med 100% veganska ingredienser kan du njuta av denna massageolja med gott samvete. Swede är ett svenskt märke som specialiserar sig på högkvalitativa erotiska produkter, och denna massageolja är inget undantag. Ge din kropp och dina sinnen den kärlek de förtjänar med Swede Tranquility Massage Oil Spearmint Rose Orange!

Mer information
Allmänt
Varumärke SWEDE
Volym 75 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Swede Tranquility Massage Oil Spearmint Rose Orange
Ditt betyg