Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Sweetheart Glasdildo

Rating:
90 % of 100
699 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Lyxig dildo av glas
  • Temperaturlek
  • Vacker och elegant
  • Perfekt gåva

Översikt

Beskrivning

Sweetheart Glasdildo är en lyxig dildo skapad av glas med ett unikt designat handtag i form av ett bedårande rosa hjärta. Detta hjärta gör det enkelt att hålla och ger en extra touch av kärlek till ditt intima äventyr.

Denna glasdildo är speciellt utformad för att ge dig fantastisk stimulering och njutning. Den har en böjd form som träffar precis rätt ställen. Vad som gör den ännu mer spännande är att den är tillverkad av glas, vilket ger dig möjlighet att experimentera med olika temperaturer. Värm den försiktigt eller kyl ner den för sensationell variation.

Sweetheart Glasdildo är idealisk för alla, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren. Så om du vill lägga till lite krydda i ditt kärleksliv och utforska nya möjligheter, är Sweetheart Glasdildo din perfekta partner. Ge dig själv eller din älskare en gåva som kommer att skapa minnen som varar livet ut.

Visa mer
Skötselråd

Rengör noga efter användning med ljummet vatten och mild tvål. Vi rekommenderar även att använda en antibakteriell toy cleaner som håller bakterier borta och ökar livslängden på din leksak.

Användning

Så här använder du Sweetheart Glasdildo:

  1. Förberedelse: Börja med att tvätta din glasdildo noggrant med varmt vatten och mild tvål. Se till att den är ren och fri från smuts och damm innan du använder den.
  2. Val av temperatur: Ett av de unika dragen med denna glasdildo är dess förmåga att reagera på temperatur. Du kan värma upp den genom att sänka den i varmt vatten i några minuter eller kyla ner den genom att placera den i kylskåpet. Testa olika temperaturer för att se vad som passar dig bäst.
  3. Användning: Applicera ett glidmedel på dildons spets och längs den böjda ytan för att underlätta införandet. Ta det lugnt och var försiktig för att undvika obehag.
Mer information
Allmänt
Varumärke
Gläs
Färg
Rosa, Transparent
Typ av glidmedel
Alla slags glidmedel fungerar med denna produkt
Material
Material
Glas
Recensioner 2
Write Your Own Review
Du recenserar:Sweetheart Glasdildo
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video