Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

System JO Actively Trying Glidmedel

Rating:
90 % of 100
189 kr
  • Fertilitetsvänligt glidmedel
  • Optimerade pH-nivåer
  • Silkeslen konsistens
  • Motverkar vaginal torrhet

Köps ofta tillsammans

System JO Actively Trying Glidmedel är det ultimata valet för par som aktivt försöker bli gravida. Det här är inte ditt vanliga glidmedel; det är speciellt utformat för att främja fertilitet och öka chanserna att bli gravid.

Det unika med System JO Actively Trying är dess förmåga att skapa en optimal miljö för spermier. Med en pH-nivå som liknar den naturliga balansen mellan sperma och vaginans vätskor, ger detta glidmedel spermierna de bästa förutsättningarna för att nå sitt mål – att befrukta ägget.

Det vattenbaserade glidmedlet har en silkeslen konsistens som gör att det smälter samman sömlöst med kroppens egna vätskor, vilket underlättar spermiernas resa mot ägget. Ingen konkurrens från främmande element, bara en fri väg till befruktning.

Men det är inte allt! System JO Actively Trying Glidmedel bekämpar också vaginal torrhet, vilket gör sexuell aktivitet bekvämare och mer njutbar under din resa mot att bli förälder.

Mer information
Allmänt
Innehåll Water (Aqua), Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Fructose, Arabinogalactan, Sodium Phosphate, Salt, Potassium Phosphate, Methylparaben, Propylparaben
Varumärke System JO
Volym 120 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:System JO Actively Trying Glidmedel
Ditt betyg