Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Throat Relaxing Spray Salted Caramel

Rating:
80 % of 100
189 kr
Deeply Love You Throat Relaxing Spray salted caramel från Sensuva förbereder dig inför oralsex genom att göra halsen lätt avslappnad.

Lätt att använda och smakar yummie.

Vegansk.

Köps ofta tillsammans

Deeply Love You Throat Relaxing Spray Salted Caramel från Sensuva förbereder dig för oralsex - gör dig avslappnad i halsen samtidigt som den smakar ljuvligt. Ett blowjob med en twist med andra ord.

Innehåller Benzokain som ger en lätt bedövande känsla utan att ta bort allt för mycket känsel i munnen. Du kan med andra ord utföra djupare oralsex på honom.

Den är dessutom vegansk, det vill säga cruelty free.

Så använder du Deeply Love You Throat Relaxing Spray:


Spraya 1 - 2 gånger långt bak i munnen. Detta räcker för att få musklerna att slappna av tillräckligt så du inte ska råka ut för kväljningar under själva oralsexet. Effekten kommer omedelbart. Flaskan har ett spraysystem som är lätt att använda och du kommer att bli läskad av den goda smaken av salt karamell.

 

Sensuva - gör allt så mycket roligare och skönare:


Sensuva är ett ledande märke inom massageoljor, glidmedel och olika lusthöjande produkter i fint designade förpackningar och flaskor. Alla med sensualitet, sex och förspel i åtanke. Produkter för alla, oavsett kön.

Mer information
Allmänt
Varumärke Sensuva
Volym 30 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Throat Relaxing Spray Salted Caramel
Ditt betyg