Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Twitch 3 Burgundy Rabbitvibrator

899 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
 • Rabbitvibrator med tre oberoende motorer med 10 funktioner
 • Direkt klitorisstimulering med sug- och tungfunktion
 • Insättbar del som stimulerar G-punkten
 • Tillverkad av kroppssäkra material, fri från ftalater
 • Uppladdningsbar och vattentät

Översikt

Beskrivning

Upptäck Twitch 3 Burgundy Rabbitvibrator, en högkvalitativ vuxenleksak designad för att ge en mångsidig och njutbar upplevelse. Med tre oberoende motorer och 10 olika funktioner stimulerar den effektivt dina yttre njutningszoner. Den erbjuder direkt klitorisstimulering genom en kombination av sug- och tungfunktion samt en insättbar vibrerande del som är utformad för att stimulera din G-punkt.

Tillverkad av kroppssäkra material som ABS och silikon, är Twitch 3 både bekväm och enkel att använda. Den är lätt att rengöra med mild tvål och vatten och är dessutom vattentät, vilket ger dig möjligheten att använda den i duschen eller badet.

Twitch 3 är USB-uppladdningsbar, vilket gör den praktisk och diskret. Efter en laddningstid på 150 minuter kan du njuta av upp till 50 minuters användning. Den är också fri från ftalater, vilket säkerställer en säker och hälsosam upplevelse.

Med sin innovativa design och kraftfulla vibrationer är Twitch 3 Burgundy Rabbitvibrator ett utmärkt val för att förbättra din njutning.

Visa mer
Skötselråd

För att säkerställa att din Twitch 3 Burgundy Rabbitvibrator håller sig i bästa skick och för att garantera en säker och hygienisk användning, följ dessa skötselråd:

 1. Rengöring: Tvätta vibratorn noggrant med mild tvål och varmt vatten både före och efter varje användning. Alternativt kan du använda en sexleksaksrengöring.
 2. Torkning: Torka vibratorn försiktigt med en ren, torr handduk eller låt den lufttorka.
 3. Förvaring: Förvara din Twitch 3 i en ren och torr miljö, helst i en separat påse eller behållare för att undvika kontakt med andra sexleksaker.
 4. Laddning: Använd den medföljande USB-kabeln för att ladda vibratorn. Låt den laddas fullt innan första användning och undvik att överladda.
 5. Undvik kontakt med oljebaserade smörjmedel: Använd endast vattenbaserade smörjmedel för att undvika skador på silikonmaterialet.
Användning

För bästa upplevelse med din Twitch 3 Burgundy Rabbitvibrator, följ dessa enkla steg:

 1. Förberedelser: Se till att vibratorn är fulladdad. Applicera ett vattenbaserat glidmedel på den insättbara delen och på klitorisstimulatorn för en smidig och bekväm upplevelse.
 2. Starta vibratorn: Tryck på strömbrytaren för att sätta på enheten. Du kan växla mellan de olika funktionerna genom att trycka på funktionsknapparna.
 3. Användning: För in den vibrerande delen i slidan för att stimulera G-punkten och placera klitorisstimulatorn på klitoris. Utforska de olika hastigheterna och mönstren för att hitta vad som passar dig bäst.
 4. Justering: Använd de oberoende motorerna för att justera sug- och tungfunktionerna samt vibrationerna efter din preferens.
 5. Avsluta: Efter användning, stäng av enheten genom att trycka på strömbrytaren. Rengör den noggrant enligt skötselråden och förvara den på en säker plats.
Mer information
Allmänt
Varumärke
Shots Toys
Färg
Röd
Appstyrt
NEJ
Kroppsdel
G-Punkt, Klitoris
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Längd
10-15cm
Diameter
10-11cm
Strömförsörjning
Inkluderar batteri
Ja
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Twitch 3 Burgundy Rabbitvibrator
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video