Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

LUSTLY

Lustly.se lanserar egen kollektion med sexleksaker.

Här på Lustly sätter vi din njutning i fokus. Därför har vi lanserat en egen kollektion med prisvärda sexleksaker för dig.  Många är nyfikna på sexleksaker och vet ibland inte var de ska börja och därför vill vi skapa en kollektion där du får välja och vraka bland produkter skapade av experter inom sexleksaksbranschen. Alla förtjänar att njuta och därmed vill vi inte att onaniprodukter och sexleksaker ska vara tabubelagt - dock kan vi förstå att en första-gången-köpare (eller vem som helst) vill ha en diskret sexleksak. I våra nya kollektioner Lustly och Lustly Beginners vibrerar produkterna i en ljudnivå under 50db, så du inte behöver oroa dig för ljudnivån. Utseendet på våra sexleksaker och vibratorer är ofta utformade så de inte ser ut som en typisk sexleksak. 

Kollektionen Lustly Beginners är utvecklat för dig som är nyfiken och vill prova sexleksaker kanske för första gången. Kollektionen är skapad i riktigt mjukt flytande silikon och ger en silkeslen känsla på kroppen. Perfekt för dig som vill utforska stimulans på ett mjukt och avdramatiserat vis.

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Lustly Toy Cleaner 100ml ståendes mot vit bakgrund.
  Lustly Toy Cleaner 100ml
  Rating:
  100%
  119 kr
 2. Lustly Aloe Vera Sensitive Glidmedel 100ml ståendes mot vit bakgrund.
  Lustly Aloe Vera Sensitive Glidmedel 100ml
  Rating:
  85%
  149 kr
per sida

Prisvärda sexleksaker för nybörjare

Vi förstår att köpa sexleksaker för första gången kan vara överväldigande. Det finns oerhört många produkter att välja mellan och det kan vara svårt att navigera bland olika kategorier, stimulansområden eller fetischer. Vi har därför skapat en kollektion mjuka vibratorer ämnade åt första-gången-köpare eller dig som uppskattar mjuk stimulans.

Tysta sexleksaker

Att köpa tysta sexleksaker kan vara skönt för dig som bor hemma hos föräldrar eller ihop med andra och vill ha en diskret sexleksak som inte låter allt för högt. Du kanske inte vill att det ska vara uppenbart att du onanerar eller använder en sexleksak. Våra sexleksaker vibrerar under 50db. Hur högt låter då 50db? Man brukar säga att 50db är under normal samtalston. Vibrationerna blir alltså väldigt dova och kan lätt döljas under täcket eller i duschen och hörs inte från andra rum.

Vad är liquid silicone?

Liquid silicone är ett mjukt, oporöst silikonmaterial. Till skillnad från "vanlig" silikon så är liquid silicone mycket mjukare och flexiblare. Vibrationerna blir extra dämpade och går inte lika mycket ut i handen, utan blir mer koncentrerat på området du vill stimulera. Det dämpar även ljudet lite extra.