Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Scandinavian Herbs

Scandinavian Herbs - örter från Island. 
Genom att skapa produkter som är både naturliga och av hög kvalitet, så tänker Scandinavian Herbs på vår miljö, då det som används på kroppen "spolas" så småningom ut i våra vattendrag. Men genom att använda dig av deras Svensktillverkade och naturliga massage- och kroppsvårds produkter så hjälper du miljön.

Alla deras örter är handplockade för att säkerställa hög kvalitet och undvika förstörande maskiner ute i den underbara naturen. De förstör således inte naturen och använder sådant som annars skulle gå till spillo. Produktionen av produkterna sker i Sverige, vilket är en väldigt stor fördel för miljön, det blir då inga onödiga transporter. Miljön som örterna växer i på Island är mycket vitamin och mineralrik. Detta skänker kraft och vitalitet till örterna vilket i sin tur medför hög kvalitet i deras produkter.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Giftfria produkter

Scandinavian Herbs förhoppning och mål är att människor blir medvetna om riskerna i att använda kroppsvårdsprodukter som innehåller skadliga kemikalier och därför gör framtidsrealistiska val även när det gäller kroppsvårdande produkter. De hoppas och tror att människor kommer att få en större insikt i vad de applicerar på sin kropps alla områden och genom det få dem att välja bättre alternativ.

Klimatsmarta alternativ

I framtiden ser de företaget och deras varumärke, Scandinavian Herbs, som ett välkänt namn hos de flesta inom Skandinavien och även utanför dess gränser. Företagets ambition är att erbjuda så många människor som möjligt våra naturliga produkter, för sitt välbefinnande. Genom att skapa produkter med hög kvalitet så kommer du som kund att uppskatta dem som företag och bli en del av deras mål, där vi vill hjälpa människor leva friska, starka och hälsosamma liv.