Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Viamax Testorizer

549 kr
  • Förbättrar den manliga vitaliteten
  • Förbättrar muskeltillväxten
  • Ökar humöret och energin
  • Kan öka fettförbränningen
  • Effekt inom en vecka

Köps ofta tillsammans

Viamax Testorizer är den ultimata boosten för ditt manliga självförtroende och vitalitet! Med den här superavancerade formulan är du redo att ta kontroll över ditt liv och sprudla av energi.

Viamax Testorizer är expert på att frigöra bundna hormoner och omvandla kolesterol till testosteron. Resultatet? En ökad sexlust och vitalitet som du aldrig tidigare upplevt. Dessa tabletter maximerar dessutom blodflödet till dina muskler och ökar metabolismens respons. Det betyder att du kan förvänta dig förbättrad muskeltillväxt och styrka.

Viamax Testorizer kommer också att boosta ditt humör och minska trötthet. Känn dig piggare och på bättre humör varje dag! Sist men inte minst, hjälper Viamax Testorizer dig att öka din fettförbränning, vilket ger dig en mer tonad och trimmad kropp.

Det bästa är att du kan förvänta dig att se resultat på bara en vecka. Och det blir ännu bättre - Viamax Testorizer är utvecklat i Sverige och är absolut cruelty-free, så inga djur har lidit för detta fantastiska tillskott. Ge din maskulinitet en superladdning med Viamax Testorizer och ta dig an livet med ny kraft och självförtroende!

Innehåll

Arginin 680 mg *
Tallbark 50% 200 mg *
Fenugreek utsäde 10: 1 50 mg *
Magnesiumoxid 30 mg *
Zink 16 mg *
*Dagligt värde ej upprättat

 

 

 

Mer information
Allmänt
Varumärke Viamax
Volym 60 st
Write Your Own Review
Du recenserar:Viamax Testorizer
Ditt betyg