Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

We-Vibe Bloom Knipkulor

Rating:
93 % of 100
Special Price 1 096,50 kr Regular Price 1 290 kr

Exklusiva knipkulor från populära We-Vibe som vibrerar för skön stimulans. 

Bloom har 3 utbytbara vikter vilket gör att du kan använda samma knipkulor från när du är nybörjare till att du har en tränad bäckenbottenmuskulatur som kräver tyngre vikter.

Köps ofta tillsammans

Detta är knipkulor med utbytbara vikter vilket gör att du kan använda samma knipkulor allt eftersom du får en starkare bäckenbottenmuskulatur.

Knipövningar leder både till en starkare muskulatur i vaginan men också skönare och mer intensiva orgasmer. Det finns många fördelar med att knipa. Dessutom kan du använda Bloom till klitorisstimulans om du vill!

De utbytbara kulorna väger 10, 30 och 45 gram och är väldigt enkla att byta ut. Förutom träning ger dessa kulor även njutning i form av vibrationer - som kan styras via din smartphone och appen We-Connect.

Med över 10 olika vibrationsmöjligheter kommer du att hitta minst en som får dig på fall. Via appen We-Connect kan du också skapa egna vibrationsmönster. Vill du inte styra dina knipkulor via appen kan de enkelt sättas på genom en knapp på själva knipkulorna. 

Tillverkad av högkvalitativt silikon som är helt fritt från ftalater samt värms upp av din kroppsvärme.

Laddas via den medföljande USB-kabeln.

Rengör efter användning med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner. Det hjälper till att hålla bakterier borta och hålla dina knipkulor så gott som nya längre. 

Är du nybörjare rekommenderar vi att du börjar med den lättaste kulan och sedan går till kula nummer 2 och 3 när du känner dig tränad nog för lite tyngre vikter i slidan. Kula nummer 3 är för dig som redan är tränad och vill hålla igång musklerna och din bäckenbottenträning. Kulorna skruvas enkelt av och på. Använd knipkulorna med ett vattenbaserat glidmedel för att underlätta insättning. 


Mer information
Allmänt
Varumärke We-Vibe
Färg Orange
Appstyrt JA
Kroppsdel G-Punkt
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Textur Silkeslen
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:We-Vibe Bloom Knipkulor
Ditt betyg