Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

We-Vibe Verge Vibrerande Penisring

Rating:
97 % of 100
990 kr

Stabil men flexibel penisring i silkeslent silikon som stimulerar perineum/mellangården eller din partners klitoris. 

I och med att penisringen också är appstyrd så kan du och din partner njuta av varandra även fast ni befinner er i olika länder. 

Köps ofta tillsammans

Denna flexibla men stabila och åtstramande penisring från We-Vibe ger både ett hårdare stånd, hjälper dig att hålla på orgasmen längre samt stimulerar en ofta glömd erogen zon - perineum, området mellan könsorgan och anus.

Du kan även vända på verge och låta din partner ta del av vibrationerna istället, på t.ex. klitoris. Penisringen ska sitta runt både penis och testiklar. Det flexibla materialet gör att den passar de flesta penisstorlekar.

Verge är tillverkad av mjukaste silikon som både är kroppssäkert och värms upp av din egen kroppstemperatur. De mer än 10 olika vibrationsmöjligheterna stimulerar både dig och din partner med sina mullrande vibbar.

We-Vibe Verge är den ultimata parleksaken och passar par som vill krydda till sexlivet lite eller som lever ifrån varandra i perioder.

Via appen We-Connect kan du styra din partner via din smartphone och även skicka meddelanden och se din partner live, när hen njuter av vibrationerna du styr via appen.

Verge är vattentät, uppladdningsbar och ftalat- och BPA-fri. 

Varför vi älskar We-Vibe Verge Vibrerande Penisring:

  • Vibrerande penisring
  • 10 vibrationslägen
  • Appstyrd
  • Uppladdningsbar
  • Vattentät

Rengör din We-Vibe Verge efter användning med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner. Det håller bakterier borta och ökar livslängden på din penisring.

Penisringen träs över en testikel i taget och till sist över penis, helst i slakt tillstånd. Du sätter på, stänger av och ändrar vibration via knapparna på ena sidan av penisringen. Verge kan också styras via appen We-Connect vilket gör att din partner kan styra penisringen från en annan världsdel. Vårt tips är att köpa en varsin We-Vibe för att kunna styra varandras leksaker när ni är ifrån varandra. Använd penisringen med ett vattenbaserat glidmedel för bästa effekt.

Använd penisringen max 15-20 minuter åt gången och ta alltid bort den om obehag uppstår!

Mer information
Allmänt
Varumärke We-Vibe
Färg Blå
Appstyrt JA
Kroppsdel Penis, Pung
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel, Medel
Textur Slät
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:We-Vibe Verge Vibrerande Penisring
Ditt betyg