Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Wellness Silicone Vaginal Dilator Kit

549 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
 • Fem olika storlekar för gradvis progression
 • Silkeslen silikon med rundad spets för maximal komfort
 • Hjärtformade baser för en söt och praktisk touch
 • Hypoallergena och icke-porösa för säker användning
 • Perfekt vid vaginism, könsoperationer eller könsbyte

Översikt

Beskrivning

Upptäck komfort och kontroll med Wellness Silicone Vaginal Dilator Kit! Detta 5-delade set är noggrant utformat för att erbjuda en mjuk och smidig upplevelse. Varje dilator är tillverkad av silkeslen, mjuk silikon med en rundad spets som undviker irritation. Med fem olika storlekar, från endast 0,5 cm i bredd, kan du börja smått och gradvis öka i storlek när du känner dig redo.

Den söta hjärtformade basen på varje dilator gör användningen både praktisk och rolig. Använd dem med ditt favoritvattenbaserade glidmedel för enklare insättning. Wellness Silicone Vaginal Dilator Kit är tillverkat av 100% platinahärdad silikon, vilket gör dem hypoallergena och icke-porösa för säker och hygienisk användning.

Detta dilatorset är perfekt för dig som lider av vaginism, har genomgått könsoperation eller könsbyte. En dilator kan användas för att expandera vävnaden i slidan, förebygga bildandet av ärrvävnad, minska risken för förträngning och vänja muskler och nerver vid beröring. I detta set får du fem olika storlekar så att du lugnt och tryggt kan träna och gradvis expandera slidan.

Efter användning, rengör dilatorerna med ljummet vatten och en sexleksaksrengöring för att hålla dem i toppskick. Oavsett om du använder dem för medicinska behov eller bara för att utforska din kropp, erbjuder Wellness Silicone Dilator Kit en trygg och bekväm lösning.

Dimensioner:

 • XS: längd 8,9 cm och maximal diameter 1,27 cm
 • S: längd 12 cm och maximal diameter 1,91 cm
 • M: längd 14 cm och maximal diameter 2,54 cm
 • L: längd 15,2 cm och maximal diameter 3,2 cm
 • XL: längd 17 cm och maximal diameter 3,8 cm
Visa mer
Skötselråd

För att säkerställa att ditt Wellness Silicone Vaginal Dilator Kit håller sig i bästa skick och garanterar en säker och hygienisk användning, följ dessa skötselråd:

 1. Rengöring: Tvätta varje dilator noggrant med mild tvål och ljummet vatten både före och efter varje användning. Alternativt kan du använda en sexleksaksrengöring för extra hygien.
 2. Torkning: Torka dilatorerna försiktigt med en ren, torr handduk eller låt dem lufttorka.
 3. Förvaring: Förvara dina dilatorer i en ren och torr miljö, helst i en separat påse eller behållare för att undvika kontakt med andra sexleksaker och förhindra damm och smuts.
 4. Undvik skador: Använd endast vattenbaserade glidmedel för att undvika skador på silikonmaterialet. Undvik oljebaserade produkter som kan bryta ner silikonen.
 5. Kontroll: Kontrollera dilatorerna regelbundet för tecken på slitage eller skador och byt ut dem vid behov för att säkerställa fortsatt säker användning.
Användning

För bästa upplevelse med ditt Wellness Silicone Vaginal Dilator Kit, följ dessa enkla steg:

 1. Förberedelser: Se till att dilatorn är ren och applicera ett rikligt lager av vattenbaserat glidmedel på dilatorn och vid slidöppningen för en smidig och bekväm insättning.
 2. Starta försiktigt: Börja alltid med den minsta dilatorn. Placera den rundade spetsen vid slidöppningen och tryck försiktigt in den tills den är helt insatt. Om du upplever smärta, sluta och prova igen senare.
 3. Progression: När du känner dig bekväm med en storlek kan du gradvis öka till nästa storlek i setet. Ta din tid och gå i din egen takt.
 4. Användningstid: Använd varje dilator i 10-15 minuter per session, eller enligt din läkares rekommendation. Öka tiden gradvis om det känns bekvämt.
 5. Avsluta: Efter användning, ta försiktigt bort dilatorn och rengör den noggrant enligt skötselråden. Förvara den på en säker plats.
Mer information
Allmänt
Varumärke
Blush Novelties
Färg
Lila
Appstyrt
NEJ
Kroppsdel
Vagina
Hårdhet
Flexibel
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Material
Material
Silikon
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Wellness Silicone Vaginal Dilator Kit
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video