Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Bathmate Xtreme X20

Rating:
93 % of 100
1 949 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

En penispump som är gjord för dig som har en penisstorlek på 8,5-15 cm (i erigerat tillstånd). Bathmates pumpar är gjorda för att användas under vatten och skapar därför en effekt som är ca 35% större än från konventionella penispumpar som är drivna av luft.

Detta är en förbättrad variant av Hydromax X20, med bollpump för ännu bättre effekt.

Översikt

Beskrivning

Vad är Bathmate Xtreme X20?

Detta är penispumpen för dig som har en lite mindre penis, ca 8,5 cm - 15 cm i erigerat tillstånd. Denna pump kan generera upp till  hela 35% större effekt än konventionella luftpumpar då den som alla andra penispumpar i Hydromax-serien är avsedd att användas i vatten. Det skapas ett vattentryck som kallas för Hypoterapi - vilket ger ett kraftigare vakuum och därmed en starkare effekt. Förutom bollpumpen medföljer även: hydropump, transportväska, mätinstrument, rengöringssvamp, glidmedel, insatsring, säkerhetslås, handduk och en duschrem. Allt för att din upplevelse ska bli så fantastisk som möjligt.

Vem kan använda Bathmate Xtreme X20?

Pumpen kan som sagt användas av män som har en penis som är 8,5-15 cm i erigerat tillstånd. Använd den innan samlag för en synbart större och starkare penis eller vid onani. Penispumpar kan öka känseln i penis vilket ger skönare samlag. Penispumpar kan hjälpa dig som lider erektil dysfunktion.


Kom ihåg att en penispump inte ger en permanent förstoring, men du kommer garanterat att känna av effekt om du använder den ofta innan sex då du får maximal längd och volym på din erektion!


Visa mer
Användning


Hur används Bathmate Xtreme X20?

Bathmate Xtreme X20 har en roteringsfunktion som gör att du kan vrida pumpen i 360 grader , samt tippa den så du får optimal effekt vid användning i badet eller i duschen! Det sitter en mjuk ring i botten som anpassar sig efter kroppens form och gör det enklare att placera pumpen i rätt vinkel runt penis.

- Se till att den mjuka ringen längst nere på pumpen sitter ordentligt fast i pumpen.
- Sätt den lilla grå tippen (ventilen) i änden av pumpen i låst position och fyll pumpen med vatten.
- Slappna av medan du står i badet och sätt pumpen kring penis.
- Med pumpen i en uppåtvänd vinkel, öppna ventilen och börja pumpa.
- Pumpa tills du inte kan pumpa mer eller känner ett lagom tryck.
- För att få det bästa resultat, avlägsna då trycket efter ett par minuter och repetera allt 2-3 gånger under en period på 10-15 minuter.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Bathmate
Färg
Transparent
Appstyrt
NEJ
Kroppsdel
Penis
Ftalatfri
Ja
Dimensioner
Storlek
XXXL
Recensioner 3
Write Your Own Review
Du recenserar:Bathmate Xtreme X20
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video