Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Elite Josephine G-punktsvibrator

Rating:
100 % of 100
499 kr
Elite Josephine är en elegant G-punktsvibrator som ger dig extra stark stimulans tack vare den effektiva motorn. Skaftet är delvis flexibelt så du kan använda vibratorn i flera olika ställningar, för att lättare komma åt G-punkten.

Uppladdningsbar & vattentät.

Köps ofta tillsammans

Elite Josephine är en elegant och kvalitativ G-punktsvibrator från Dream Toys. Denna vibrator är flexibel vilket gör att du kan använda produkten i flera olika ställningar utan att den känns obekväm. Den lätt böjda toppen av vibratorn letar upp din G-punkt och ger den effektiv stimulans. Den är otroligt elegant med sitt silkeslena silikonmaterial och detaljer i guld.

Handtaget är ergonomiskt och lätt att hålla i trots att motorn ger så starka vibrationer. Vibrationer och hastighet styrs via en enkel knapp.

Tillverkad av ett skönt och silkeslent silikonmaterial som är fritt från skadliga ftalater.

Elite Josephine Specifikationer:    • Uppladdningsbar

 

    • 7 vibrationsmönster + 3 hastigheter

 

    • Stark motor

 

    • Tyst

 

    • VattentätLadda Elite Josephine med den medföljande USB-kabeln. Håll in knappen i ca 2 sekunder, för att starta vibratorn, och tryck dig sedan fram till ett vibrationsläge som passar dig. För att stänga av håller du in knappen i ca 2 sekunder igen. Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, för en skönare känsla utan för mycket friktion. Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en alkoholfri rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

Denna vibrator  passar både nybörjare och erfarna och speciellt dig som vill njuta av sköna G-punktsorgasmer.

Mer information
Allmänt
Varumärke Dream Toys
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek XXXL
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Elite Josephine G-punktsvibrator
Ditt betyg