Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

BH

Unna dig själv eller din partner en läcker BH eller vad sägs om ett helt underklädesset? Underkäder är den perfekta gåvan när du vill unna din käresta någontong alldeles extra. Hos oss på Lustly.se hittar du BHar och toppar från toppvarumärken som Maison Close och Bracli som med sina detaljrika design besmyckar varje bröst. Utöka din underklädesgarderob på Lustly.se.

11 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Hur tar jag reda på min/min parnters BH-storlek?

Många erotiska underklädesset behöver du inte kunna exakt kupstorlek för att BHn ska kännas bra. Det räcker med att kunna sin typiska klädstorlek och välja BH därefter. Alltså: brukar du bära storlek 40 eller Medium i dina kläder kan du vanligtvis bära det i våra vackra behåar också. Det viktigaste är att du känner dig bekväm.

 

Vilka BH-storlekar har ni?

För att det ska vara så enkelt som möjligt att köpa BH online så kommer de flesta BH-storlekarna i Small-XL. Vi har även ett stort sortiment av BHar som är One Size, alltså att de är justerbara för att passa flera storlekar. Detta gör det enkelt för dig att hitta en BH och underlättar även för dig som vill köpa en BH på nätet åt en partner.

En BH som exponerar brösten - Varför?

En BH behöver inte nödvändigtvis täcka hela bröstet, utan de kan användas som vacker eller erotisk besmyckning för dig själv eller för andra.

 

Röda underkläder till alla hjärtans dag

Finns få saker som känns så lyxigt som ett erotiskt underklädesset till alla hjärtans dag eller någon annan speciell högtid. Röd BH och trosa eller kroppsstrumpa är ett perfekt sätt att hetta till er date-night. Röda underkläder är en perfekt gåva att ge någon och ett perfekt sätt att sätta pricken över i för en sexig kväll.