Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

G-punktsvibrator

Visa som Rutnät Listvy

39 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Riko Triple Thumper G-punktsvibrator Lila mot vit bakgrund. Köp G-punktsvibrator och klitorisstimulator på Lustly.se
  Nyhet
  Riko Triple Thumper G-punktsvibrator Lila
  Rating:
  100%
  1 119 kr
 2. Elite Renee Multi-vibrator tillbehör ståendes mot vit bakgrund.
  -15%
  Elite Renee Multi-vibrator
  Rating:
  70%
  Special Price 551 kr Regular Price 649 kr
 3. Fun Factory Sundaze Pistachio ståendes mot vit bakgrund.
  Fun Factory Sundaze Pistachio
  Rating:
  100%
  1 389 kr
 4. Fun Factory Ohhh Box med sexleksaker och tillbehör mot vit bakgrund.
  -18%
  Fun Factory Ohhh Box
  Rating:
  100%
  Special Price 2 799 kr Regular Price 3 429 kr
 5. Köp Womanizer OG Dark Grey hos Lustly.se
  Bäst i test
  Womanizer OG Dark Gray
  Rating:
  50%
  2 095 kr
 6. Lovense Lush Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  -8%
  Lovense Lush Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  Rating:
  100%
  Special Price 1 199 kr Regular Price 1 299 kr
 7. Elite Josephine G-punktsvibrator
  Elite Josephine G-punktsvibrator
  Rating:
  100%
  499 kr
 8. Elite Juliette G-punktvibrator ståendes mot vit bakgrund.
  Elite Juliette G-punktsvibrator
  Rating:
  100%
  399 kr
 9. Prestige Natasha G-Punktsvibrator ståendes mot vit bakgrund.
  Prestige Natasha G-Punktsvibrator
  Rating:
  60%
  549 kr
 10. Lovense Lush 3 Vibrator framför två smartphones mot vit bakgrund.
  Lovense Lush 3 Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  Rating:
  80%
  1 489 kr
 11. Vive Enora Wand & Vibrator Black
  Vive Enora Wand & Vibrator Black
  Rating:
  100%
  1 099 kr
 12. Lovense Lush 2 Appstyrd Multifunktionell Vibrator ståendes mot vit bakgrund.
  Lovense Lush 2 Appstyrd Multifunktionell Vibrator
  Rating:
  83%
  1 399 kr
per sida
Smartphone och en rosa G-punktvibrator mot randig textil.Smartphone och en rosa G-punktvibrator mot randig textil.

APPSTYRDA SEXLEKSAKER - SÅ FUNGERAR APPARNA

Appstyrda sexleksaker gör både omslutande samlag, smeksex och onani roligare och skönare. Men, hur funkar apparna, var hittar man dem och varför är en appstyrd vibrator så amazing? Här får du svar på alla dina frågor. 

LÄS MER

Kvinna i rött hår och en stickad väst mot lila bakgrund.Kvinna i rött hår och en stickad väst mot lila bakgrund.

VIBRATORER - EN NYBÖRJARGUIDE

Vi vet att utbudet av vibratorer idag är STORT och att köpa sin första vibrator kan vara lite överväldigande. Men no worries - we got you! Här kommer vi att gå igenom allt du behöver veta och bör tänka på inför ditt första köp av en vibrator.

LÄS MER

Kvinna som blundar mot vit vägg.Kvinna som blundar mot vit vägg.

GUIDE: 7 OLIKA ORGASMER & SÅ FÅR DU DEM

Kroppen är fantastisk. Här listar vi 7 olika orgasmer för vaginabärare och hur du får dem. Enjoy! 

LÄS MER

Upplev intensiva orgasmer med en G-punktsvibrator

Vad är G-punkten?

G-punkten är ett mystiskt och eftertraktat område inuti slidan som spelar en stor roll i kvinnors sexuella upplevelser. Denna erogena zon, belägen cirka 2,5 till 5 cm upp på den främre vaginalväggen, är känslig för stimulering och kan leda till kraftfulla orgasmer. G-punkten är en del av CUV-komplexet där nervtrådar från klitoris, urinröret och slidan sammanflätas, vilket gör den extremt mottaglig för beröring. Upptäckten av G-punkten har revolutionerat förståelsen av kvinnlig njutning och är en viktig del av sortimentet för sexleksaker designade för kvinnor.

Var sitter G-punkten?

Att hitta G-punkten kan vara en spännande upptäcktsfärd, då dess exakta position kan variera något mellan individer. Generellt sett ligger G-punkten 2,5 till 5 cm in i slidan, mot den främre väggen, närmare magen än ryggen. För den bästa chansen att hitta din G-punkt, experimentera med olika positioner och rörelser, såsom den förföriska "kom hit"-gesten med fingrarna. Att bli mer upphetsad kan göra området svullnare och lättare att känna igen, vilket gör leken än mer njutbar. Att utforska G-punkten öppnar upp en värld av orgasmisk potential och är ett spännande äventyr inom användningen av sexleksaker, speciellt med hjälp av en g-punktsvibrator som är skräddarsydd för denna uppgift.

Vad är en G-punktsvibrator?

En G-punktsvibrator är inte bara ännu en sexleksak i samlingen – det är en riktig spelväxlare när det kommer till njutning. Med sin unika form och specialdesignade böj, är den skräddarsydd för att hitta och stimulera just G-punkten. Den här typen av vibrator skiljer sig från andra genom att ha ett kurvat skaft, vilket gör det möjligt att rikta vibrationerna exakt där de ger mest njutning.

Varför en G-punktsvibrator är ett måste

G-punktsorgasmer är beroendeframkallande, och med rätt verktyg, som en G-punktsvibrator, kan du utforska denna erogena zon med precision och intensitet. Oavsett om du är nyfiken på att upptäcka din G-punkt eller vill ta dina orgasmer till nästa nivå, är en G-punktsvibrator din biljett till oförglömlig njutning.

G-punktsvibratorer finns i alla former och storlekar för att passa just din kropp och dina behov. Med Lustly hittar du den perfekta matchen för att upptäcka och njuta av din G-punkt som aldrig förr. 

Hur använder man en G-punktsvibrator?

Användning av en G-punktsvibrator är både enkel och intuitiv. Börja med att applicera ett generöst lager av ditt favoritglidmedel på vibratorn. Detta gör införandet mjukt och bekvämt. När du känner dig redo, för in den böjda änden av vibratorn i vaginan med den böjda toppen pekande mot din mage. Det är denna böj som gör det möjligt för vibratorn att riktigt nudda och massera G-punktsområdet.

Tips för maximal njutning:

Utforska olika vibrationsmönster: Många G-punktsvibratorer kommer med en rad olika vibrationsinställningar. Variera mellan mjuka pulser och intensiva vibrationer för att hitta vad som fungerar bäst för dig.

Prova olika positioner: Liggande på rygg är en bra start, men var inte rädd att experimentera med andra positioner. Vissa hittar större njutning genom att ligga på magen eller sitta upp.

Kombinera med klitorisstimulering: För en ännu mer explosiv upplevelse, överväg att kombinera G-punktsstimulering med klitorisstimulering. Detta kan öka intensiteten i din orgasm och ge dig en djupare, mer omfattande njutning. Genom att stimulera både klitoris och G-punkten samtidigt kan du uppleva en unik form av klimax som engagerar hela ditt underliv. 

Så hittar du G-punkten:

 1. Att vara ordentligt upphetsad är A och O när du vill upptäcka G-punkten. Onanera gärna före, eftersom G-punkten blir mer framträdande och känslig när du är sexuellt upphetsad. Efter en orgasm blir området ännu svullnare, vilket gör det lättare att hitta och stimulera.
 2. Oavsett om du väljer att sitta på huk eller ligga bekvämt med böjda ben, är målet att hitta den position där du enklast når G-punkten. Använd fingrarna för att utforska när du sitter, eller testa en G-punktsvibrator för enkel åtkomst när du ligger ner.
 3. När du har hittat den rätta positionen, föra dina fingrar (eller din G-punktsvibrator) mot naveln och gör "kom hit"-rörelser. Sök efter ett område som känns annorlunda – lite som en mjuk persikokärna. Det är din magiska G-punkt!
 4. G-punkten trivs med fast och bestämt tryck. Om du är osäker på hur du ska göra, kan en specialdesignad G-punktsvibrator vara ett fantastiskt verktyg. Den erbjuder precis rätt mängd tryck och stimulans för att väcka G-punkten till liv.
 5. Om du känner ett behov av att kissa, är du troligtvis på rätt spår. Urinröret ligger nära G-punkten, så denna känsla är helt normal. Anpassa trycket men sluta inte stimulera – du är nära nu!
 6. Efter att ha upplevt den första orgasmens vågor, fortsätt stimulera G-punkten. Många upplever att orgasmer blir lättare att uppnå i följd, och varje ny orgasm kan kännas ännu mer intensiv än den förra.