Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Magic Wand

En wand är en vibrator för både intim- och kroppsmassage som uppfanns redan i slutet på 60-talet. Hitachi Magic Wand lanserades som en produkt för kroppsmassage men ganska snabbt tog kvinnorna över och gjorde den till en klitorisvibrator och kallade den för, kort och gott, Magic Wand. Nog skapade den magi alltid.

En Wand har ett stort och mjukt ”huvud” vars hals är flexibel så du kan komma åt och vinkla den så den passar dig och din anatomi. Då de oftast är rejält stora och kraftfulla så ger de ömma och trötta muskler en rejäl omgång – vilket även gör att den passar dig som njuter av riktigt starka vibrationer på klitoris.

Visa som Rutnät Listvy

13 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Pretty Love Body Wand Black ståendes mot vit bakgrund.
  Pretty Love Body Wand Black
  Rating:
  100%
  399 kr
 2. Satisfyer Wand-er Woman Black lutandes mot vit bakgrund.
  Satisfyer Wand-er Woman Black
  Rating:
  100%
  499 kr
 3. Vive Enora Wand & Vibrator Black
  Vive Enora Wand & Vibrator Black
  Rating:
  100%
  1 099 kr
 4. Fun Factory Vim Wand Sunrise Orange ståendes mot vit bakgrund.
  Slut i lager
  Säljer snabbt
  Fun Factory Vim Wand Sunrise Orange
  Rating:
  100%
  1 949 kr
 5. Le Wand Rechargeable Massager Black liggandes mot vit bakgrund.
  Le Wand - Rechargeable Massager Black
  Rating:
  100%
  1 899 kr
per sida
Kvinna i vit topp som ligger i sängen och äter ett äpple.Kvinna i vit topp som ligger i sängen och äter ett äpple.

VI LISTAR TYSTLÅTANDE SEXLEKSAKER

Ibland vill man luta sig tillbaka och njuta av sin favoritleksak men blir distraherad av att vibbarna låter för högt. Här listar vi de tystaste och mest diskreta sexleksakerna just nu.

LÄS MER

Kvinna i rött hår mot lila bakgrund.Kvinna i rött hår mot lila bakgrund.

VIBRATORER - EN NYBÖRJARGUIDE

Vi vet att utbudet av vibratorer idag är STORT och att köpa sin första vibrator kan vara lite överväldigande. Men no worries - we got you! Här kommer vi att gå igenom allt du behöver veta och bör tänka på inför ditt första köp av en vibrator.

LÄS MER

Vibrator mot klitoris illustration. Grön bakgrund.Vibrator mot klitoris illustration. Grön bakgrund.

KAN VIBRATORER FÖRSTÖRA KLITORIS?

HJÄLP - kan vibratorer förstöra klittan så du inte kommer på något annat sätt än med en vibrator?! 

LÄS MER

Magic wand massagestavar – storfavorit bland kvinnor

Upptäck kraften hos magic wand massagestavar på Lustly

Välkommen till Lustly, där vi specialiserar oss på att bringa njutning till ditt sovrum med det senaste inom sexleksaker, inklusive den legendariska magic wand. Denna ikoniska massagestav har länge varit en favorit bland kvinnor och personer med vulva över hela världen, tack vare dess kraftfulla och intensiva stimulans.

Vad är en magic wand vibrator?

Magic wand är inte bara en massagestav; det är en revolution inom sexleksaker. Ursprungligen marknadsförd som en produkt för muskelavslappning, upptäckte kvinnor snabbt dess fantastiska förmåga att erbjuda skön klitorisstimulans. Denna upptäckt gjorde magic wand till en ständig favorit och en must have sexleksak för henne.

Dessa vibrerande stavar är designade för att vara både ergonomiska och kraftfulla, med ett flexibelt massagehuvud som enkelt når alla dina mest känsliga områden. Perfekt för dig som älskar kraftfull stimulans och strävar efter intensiva orgasmer.

Idag finns det en mängd varianter av magic wand, från mindre, handhållna modeller till de med justerbar hastighet och mönster, och till och med modeller dekorerade med bling. Oavsett om du föredrar en sladdlös design för fri rörlighet eller en klassisk modell med sladd för oavbruten kraft, har Lustly den perfekta magic wand för dig.

Hur använder man en magic wand?

Användningen är enkel: ladda din wand eller anslut den till ett uttag, beroende på vilken modell du väljer. Applicera ett vattenbaserat glidmedel på det flexibla massagehuvudet för en ännu skönare upplevelse. Välj sedan om du vill fokusera på klitorisstimulans eller utforska hela vulvan med dess breda, vibrerande huvud.

Magic wands är inte bara för solo lekar; de kan även ge en extra dimension till parlekar. Förbered dig på att uppleva några av de mest intensiva orgasmerna i ditt liv, tack vare det stora stimulanshuvudet som sprider vibrationerna över ett större område och stimulerar även de djupare delarna av klitoris.