Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Sexdockor

Visa som Rutnät Listvy

21 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Köp Oknyeo Masturbator på Lustly.se
  Oknyeo Masturbator
  Rating:
  80%
  1 399 kr
 2. Köp Fuck Me Silly Bubble Butt på Lustly.se
  Fuck Me Silly Bubble Butt
  Rating:
  100%
  6 999 kr
 3. Köp Eva Miller Masturbator på Lustly.se
  Eva Miller Masturbator
  Rating:
  100%
  2 999 kr
 4. Köp Heather Owens Mega Masturbator på Lustly.se
  Heather Owens Mega Masturbator
  Rating:
  93%
  1 299 kr
 5. Köp Sophia Kinsley Mega Masturbator på Lustly.se
  Sophia Kinsley Mega Masturbator
  Rating:
  80%
  999 kr
 6. Köp Michelle Lazara Mega Masturbator på Lustly.se
  Michelle Lazara Mega Masturbator
  Rating:
  100%
  999 kr
 7. Köp Nina Fox Mega Masturbator på Lustly.se
  Nina Fox Mega Masturbator
  Rating:
  80%
  699 kr
 8. Köp Ashley Rose Mega Masturbator på Lustly.se
  Ashley Rose Mega Masturbator
  Rating:
  100%
  699 kr
 9. Köp Fuck My Big Black Ass Masturbator på Lustly.se
  Fuck My Big Black Ass Mega Masturbator
  Rating:
  87%
  6 599 kr
 10. Köp Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator på Lustly.se
  Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator
  Rating:
  100%
  5 999 kr
 11. Köp Fuck Me Silly Mega Masturbator Butt på Lustly.se
  Fuck Me Silly Mega Masturbator Butt
  Rating:
  50%
  5 499 kr
per sida
Man i svart beanie som kollar blundar. Blå bakgrund.Man i svart beanie som kollar blundar. Blå bakgrund.

SAMLAGSSTÄLLNINGAR FÖR OLIKA PENISSTORLEKAR

Spelar storleken roll? Nej, egentligen inte.  Att variera era sexställningar kan underlätta omslutande samlag för dig och din partner - oavsett din penisstorlek. Olika samlagsställningar kan göra det skönare för er båda, utan att något gör ont eller känns obekvämt. Eller känns för lite. 

LÄS MER

Man i vit t-shirt och shorts sittandes på gräset. Sexleksaker för honom.Man i vit t-shirt och shorts sittandes på gräset. Sexleksaker för honom.

TIPS FÖR DIG SOM "KOMMER FÖR FORT"

Här kommer vi att gå igenom några tips som får dig att hålla ut längre innan du kommer. Våra tips mot för tidig utlösning vänder sig i första hand till penisbärare men även du med vagina kan testa vissa av knepen. 

LÄS MER

Banan innanför jeans mot rosa bakgrund.Banan innanför jeans mot rosa bakgrund.

TOPP 5 HJÄLPMEDEL FÖR PENIS

Lustly firar Movember och tipsar om 3 olika hjälpmedel för lust och hårdare stånd för dig med penis! Topp 5 penisring, penispump och lusthöjande kosttillskott.

LÄS MER

Upplev realistisk njutning med en sexdocka

Upptäck realistiska sexdockor hos Lustly

Sexdockor är en av de mest eftertraktade leksakerna för män hos Lustly. De är designade för att erbjuda en otroligt realistisk upplevelse, lik den med en verklig partner. Oavsett om du föredrar en enkel modell eller en mer avancerad version, har vi en sexdocka som passar dina önskemål. Vårt sortiment inkluderar allt från uppblåsbara modeller till sexdockor gjorda av hudliknande material, med justerbara lemmar för en personlig touch.

Vad är en sexdocka?

En sexdocka är en avancerad sexleksak designad för att erbjuda en extremt realistisk sexuell upplevelse. Dessa dockor, ofta kallade för realistiska sexdockor eller "real dolls", är skapade för att simulera en mänsklig partner så nära som möjligt, med detaljer som naturligt hår, realistisk hudkänsla och anatomi som liknar en riktig människas. Sexdockor finns i olika storlekar och utföranden – från fullstorleksmodeller som erbjuder hela kroppsupplevelsen till mindre varianter som fokuserar på specifika kroppsdelar.

Sexdockor är perfekta för de som söker en djupare nivå av intimitet och stimulans, dessa dockor är speciellt uppskattade av de som önskar experimentera med analsex, oralsex och vaginal penetration i en säker och kontrollerad miljö. Hos Lustly hittar du ett brett utbud av sexdockor för honom, inklusive uppblåsbara modeller och mer avancerade realistiska sexdockor, tillverkade av material som känns äkta mot huden för en så autentisk upplevelse som möjligt.

Kan man använda glidmedel med sexdockor?

Ja, det går utmärkt att använda vattenbaserat glidmedel med din sexdocka för en smidigare och mer realistisk upplevelse. Undvik silikon- och oljebaserade glidmedel om din docka är gjord av silikon, då dessa kan skada materialet. För en extra varm och naturlig känsla, prova ett värmande vattenbaserat glidmedel som vid kontakt med din penis skapar en varm sensation.

Så rengör du din sexdocka

Att vårda om din sexdocka är essentiellt för att förlänga dess livstid. Här på Lustly förstår vi att oavsett om din följeslagare är en enklare, uppblåsbar modell eller en sofistikerad real doll, kräver varje typ sin speciella omsorg. Vi guidar dig genom de bästa metoderna för att hålla din docka i toppskick.

För alla typer av sexdockor

 1. Börja med att varsamt rengöra din docka. För uppblåsbara modeller, använd tvål och vatten för enkel rengöring. Real dolls bör hellre torkas av med en fuktig trasa och parfymfri tvål för att skydda det känsliga materialet och förhindra skador på eventuella inre stålskelett.
 2. Använd en mjuk trasa för att avlägsna tvålresterna. Var varsam för att inte skada dockans hud.
 3. Torka av med en mjuk och ren handduk. Om handduken är ny, tvätta den i förväg för att förebygga färgöverföring.
 4. En antibakteriell spray särskilt utformad för sexleksaker hjälper till att hålla din docka hygienisk. Låt torka helt.
 5. Applicera talk eller majsstärkelse för att bibehålla hudens mjukhet och förhindra att materialet blir klibbigt.

Extra steg för real dolls

 1. Tvätta peruken med schampo och balsam och låt den torka naturligt. Använd en kam för att försiktigt reda ut eventuella tovor.
 2. Rengör dockans ansikte med en våt svamp och parfymfri tvål. Torka sedan försiktigt med en fuktig trasa och låt ansiktet lufttorka för att skydda ögonfransar och ansiktsdetaljer.

På Lustly erbjuder vi ett brett urval av sexdockor som uppfyller varje önskan och behov. Med rätt skötsel kan din docka leverera oförglömlig glädje under många år. Utforska vår kollektion och upptäck hur en väl underhållen sexdocka kan lyfta ditt sexliv till nya höjder.