Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Arcwave

Arcwave luftttrycksvibrator för män, grått lakan i siden. Text med ordet Arcwave. Arcwave luftttrycksvibrator för män, grått lakan i siden. Text med ordet Arcwave.

Succéföretaget som skapade Womanizer har gjort det igen - fast den här gången för penisbärare! Arcwave har revolutionerande onaniprodukter för dig med penis. Med produkter som luftrycksvibratorer och strokers får du en onaniupplevelse som aldrig förr. Arcwave har en ny och innovativ teknologi för att ge dig ett nytt ultimat onaniäventyr. Kombinationen av sin banbrytande design, teknik och ingenjörskonst har Arcwave skapat ett helt unikt utbud av förstklassiga njutningsprodukter just för dig.

Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Pleasure Pair och produktförpackning mot vit bakgrund.
  Pleasure Pair
  Rating:
  100%
  3 799 kr
 2. Köp Arcwave Voy Compact Stroker på Lustly.se
  Arcwave Voy Compact Stroker
  Rating:
  80%
  1 199 kr
 3. Köp Arcwave Ion Stroker på Lustly.se
  Arcwave Ion Stroker
  Rating:
  40%
  1 549 kr
 4. köp Arcwave Ghost Pocket Stroker Mint hos lustly.se
  Arcwave Ghost Pocket Stroker Mint
  Rating:
  100%
  169 kr
per sida

Finns det lufttrycksvibrator för penis?

Ja, Arcwave har skapat världens första lufttrycksvibrator för män (eller dig med penis). Arcwave Ion Stroker stimulerar strängen under ollonet, frenulum, med PleasureAirTM teknologi som fångar upp alla sköna nervändar och ger dig explosiva orgasmer du aldrig tidigare upplevt. Pleasure Air-teknologi är samma sköna teknik som används på storsäljaren Womanizer, som gett miljontals kvinnor orgasm. Nu får äntligen män/personer med penis känna på den otroliga tekniken.

 

 

Arcwave - fokuserar på manlig njutning:

Arcwave är ett relativt nytt varumärke som har gjort sig känt för att revolutionera mäns/personer med penis orgasmupplevelse genom att erbjuda banbrytande sexleksaker som kombinerar lufttrycksteknologi med vibrationer. Varumärket är en del av WOW Tech Group, som också äger det välkända varumärket Womanizer, och grundades år 2019.

Arcwave har som mål att erbjuda män en helt ny nivå av njutning genom att erbjuda innovativa sexleksaker som använder sig av en teknologi som tidigare främst varit tillgänglig för personer med vulva/vagina. Genom att kombinera lufttrycksteknologi med vibrationer skapar Arcwave en helt unik känsla som kan beskrivas som en mix mellan en blowjob och onani.

Den första sexleksaken som släpptes under Arcwaves varumärke var modellen Arcwave Ion, som lanserades år 2020. Ion är en sexleksak som skiljer sig från allt annat på marknaden och har fått mycket positiv uppmärksamhet för sin innovativa design och teknik. Istället för att rikta sig direkt mot penisens huvud, som traditionella manliga sexleksaker gör, riktar sig Ion mot frenulum, vilket gör att du kan uppleva en helt ny typ av orgasm.

En annan anledning till att Arcwave har blivit så populärt är att varumärket aktivt arbetar för att bryta ner tabun kring manlig sexualitet och onani. Istället för att skapa produkter som enbart fokuserar på prestation eller storlek, har Arcwave valt att skapa en produkt som riktar sig mot en annan aspekt av manlig sexualitet – njutning. Genom att uppmuntra män att utforska sin kropp och sexualitet på ett mer positivt sätt, hjälper Arcwave till att förbättra människors relation till sin sexualitet och öka sexuell hälsa och välbefinnande.

I slutändan är Arcwave ett varumärke som har lyckats revolutionera en annars ganska tråkig bransch genom att erbjuda män en helt ny typ av sexleksak som verkligen fokuserar på njutning och välbefinnande. Med sina innovativa produkter och sin positiva inställning till manlig sexualitet kommer Arcwave förmodligen att fortsätta att vara en viktig aktör på marknaden för manliga sexleksaker i framtiden.