Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Clone-A-Willy

Med Clone-A-Willy kan du skapa en exakt kopia av din penis med deras olika penis-kopierings kit och silikoner. En uppskattad gåva till din partner eller någon du tycker om. Det fantastiskt charmiga varumärket Clone-A-Willy blev till efter varumärket slog igenom när de formade penisar (och andra kroppsdelar) för skräckfilmer i Hollywood. Deras otroligt detaljrika lemmar blev snabbt poppis bland regissörer och produktioner. Tack var det deras enkla och snabba tillverkningsprocess skapades deras gör-det-själv kits. Så nu kan alla skapa dildos och kopiera sin stolthet.

11 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. köp Clone A Pussy + Sleeve Kit hos lustly.se.
  Slut i lager
  Clone A Pussy + Sleeve Kit
  Rating:
  80%
  999 kr
 2. Clone-A-Willy Kit
  Clone-A-Willy Kit
  Rating:
  100%
  499 kr
 3. Clone-A-Willy Kit Medium Skin Tone
  Clone-A-Willy Kit Medium Skin Tone
  Rating:
  70%
  499 kr
 4. Clone-A-Willy Jet Black ståendes mot vit bakgrund.
  Clone-A-Willy Kit Jet Black
  Rating:
  80%
  499 kr
per sida

Hur gör jag en Clone-A-Willy?

Så gör du din egen Clone-A-Willy - steg för steg:

1. Blanda gjutpulvret med 400ml vatten. Vattnet ska vara kroppstempererat, det vill säga 37 grader. När blandningen är klar har du ca 2 minuter på dig innan det börjar stelna, så det gäller att vara lite snabb.

2. Kapa avgjutningsröret så det passar din penislängd och häll i blandningen.

3. Placera penis i avgjutningsröret och håll röret tätt intill kroppen. För bästa resultat bör du ha erektion innan du sätter igång.

4. Låt blandningen stelna i ca 2 timmar.

5. Blanda de två burkarna med flytande gummi ordentligt, i minst 2 minuter, och häll blandningen i den penisformade formen. Häll på så pass mycket att det är ca 2.5 cm kvar upp till kanten - alltså inte ända upp.

6. Klipp en kartongbit till en fyrkant och skär ut ett kryss i mitten. Stoppa in den medföljande vibratorn genom krysset och tryck ned vibratorn hela vägen, tills knappen på undersidan av vibratorn tar emot. Stoppa sedan in vibratorn penisavgjutningen, så kartongbiten ligger tätt mot röret. Se till att vibratorn är i mitten. Detta är dock valfritt och din klonade penis kan självklart användas utan vibratorn.

7. Låt torka i minst  24 timmar innan du tar ut din klon ur formen

Hur gör jag en egen dildo?

Med Clone-A-Willys roliga kit kan du skapa en exakt kopia av din egna (eller någon annans) penis. Följ guiden i paketet för att skapa en perfekt dildo att behålla själv eller ge bort i present.

Varför ska jag göra en kopia av min penis?

Genom en Clone-A-Willy kan du göra en unik och personlig dildo eller vibrator. Förutom att det är ett roligt partytrick så kan det vara en riktigt uppskattad gåva till någon man har en distansrelation med. Själva kitet är även en rolig gåva på en svensexa eller möhippa.  Själva kitet är även en rolig DIY-upplevelse att göra med en partner. Som ett sexigt pyssel!

Hur lång tid tar det att Clone-A-Willy?

Själva gjutningsprocessen i Clone-A-Willy-kitet görs förvånansvärt snabbt, det är dock timmarna där dildon ska torka som drar ut på tiden. Avgjutningen av penisen brukar inte ta mer än 5 minuter. Sen ska avgjutningsröret stelna i två timmar. Efter du gjutit formen ska det flytande gummit blandas i ungefär två minuter. Sedan ska den torka i minst 24 timmar. Då stegen är enkla så tar själva skapandet av dildon inte så lång tid. Men man bör låta sin hemmagjorda dildo torka ordentligt innan man använder den eller ger bort den.

Hur stor penis fungerar för Clone-A-Willy?

Clone-A-Willy avgjuter penisen i en cylinder på 28 cm och 6 cm i diameter. Så alla penisar upp till ca 27 cm kan göra en avgjutning. Har du en penis över 23 centimeter i hårt tillstånd kan du behöva köpa ett extra silikonkit till din Clone-A-Willy. Dock om du använder en Clone-A-Willy med vibrator behövs ingen extra silikon då det krävs mindre silikon med en vibrator. Du kan inte ha en för liten penis för att du ska kunna använda en Clone-A-Willy.