Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

We-Vibe

We-Vibe ® konstruerar och tillverkar världsledande par- och solovibratorer. Deras otroligt duktiga ingenjörer och industridesigners samarbetar med sexologer, läkare och konsumenter för att utforma och utveckla intima produkter som fungerar i harmoni med människokroppen. 
De använder state-of-the-art tekniker och verktyg för att se till att deras produkter sätter en ny industristandard för ergonomisk design och hög prestanda samtidigt som de är miljövänliga och kroppssäkra. Bland deras produkter hittar du samlagsvibratorer, lufttrycksvibratorer, rabbitvibratorer, penisringar och mycket mer. Vi ser verkligen fram emot nya vuxenleksaker från We-Vibe 2023 så håll ögonen öppna. 

Visa som Rutnät Listvy

47 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Sync Go Turquoise ståendes mot vit bakgrund.
  Slut i lager
  Sync Go Turquoise
  Rating:
  100%
  1 099 kr
 2. We-Vibe Jive Periwinkle Blue liggandes mot vit bakgrund.
  We-Vibe Jive Periwinkle Blue
  Rating:
  60%
  1 190 kr
 3. We-Vibe Touch X Crave Coral ståendes mot vit bakgrund.
  We-Vibe Touch X Crave Coral
  Rating:
  90%
  990 kr
 4. We-Vibe Match och fjärrkontroll mot vit bakgrund.
  We-Vibe Match
  Rating:
  100%
  1 599 kr
 5. We-Vibe Touch X Green Velvet ståendes mot vit bakgrund.
  We-Vibe Touch X Green Velvet
  Rating:
  93%
  990 kr
 6. Framsida av We-Vibe Verge Vibrerande Penisring mot vit bakgrund.
  We-Vibe Verge Vibrerande Penisring
  Rating:
  97%
  990 kr
 7. We-Vibe Pivot Vibrerande Penisring ståendes mot vit bakgrund. Framsida. Köp vuxenleksaker för män på lustly.se
  We-Vibe Pivot Vibrerande Penisring
  Rating:
  95%
  890 kr
 8. We-Vibe Moxie ståendes mot vit bakgrund.
  We-Vibe Moxie Trosvibrator
  Rating:
  73%
  1 290 kr
 9. köp We-Vibe Chorus Purple Samlagsvibrator hos lustly.se
  We-Vibe Chorus Purple Samlagsvibrator
  Rating:
  90%
  2 099 kr
 10. We-vibe Nova 2 Rabbitvibrator ståendes mot vit bakgrund.
  We-vibe Nova 2 Rabbitvibrator
  Rating:
  95%
  1 490 kr
 11. We-Vibe Moxie Satin Black ståendes mot vit bakgrund.
  We-Vibe Moxie Satin Black Trosvibrator
  Rating:
  100%
  1 290 kr
 12. Köp We-Vibe Melt Appstyrd Lufttrycksvibrator på Lustly.se
  Bäst i test
  We-Vibe Melt Appstyrd Lufttrycksvibrator
  Rating:
  85%
  1 490 kr
 13. Tease Us Bond and Bond Vibrerande Penisring förpackning mot vit bakgrund. Köp vuxenleksaker för män på lustly.se
  Tease Us Bond and Bond Vibrerande Penisring
  Rating:
  100%
  2 699 kr
 14. köp We-Vibe Chorus Cosmic Pink Samlagsvibrator hos lustly.se
  We-Vibe Chorus Cosmic Pink Samlagsvibrator
  Rating:
  100%
  2 099 kr
per sida

We-Vibe – upplev fantastisk njutning solo eller för par

We-Vibe är ett innovativt varumärke för vuxenleksaker som fokuserar på att skapa högkvalitativa och njutningsfulla sexleksaker för både soloanvändning och parlekar. Med en passion för att utforska och upptäcka sexuell njutning har We-Vibe blivit en av de mest eftertraktade och respekterade varumärkena inom vuxenindustrin.

Varför We-Vibe?

We-Vibes produkter är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att ge dig den ultimata njutningen. Oavsett om du är ensam eller tillsammans med en partner kommer We-Vibes sexleksaker att hjälpa dig att uppnå dina sexuella fantasier och önskningar.

Bland We-Vibes mest populära produkter finns deras prisbelönta parvibrator We-Vibe Sync, som är en av de mest mångsidiga sexleksakerna på marknaden. Sync kan användas både för klitoris- och G-punktsstimulering, samtidigt som den kan bäras under samlag för ökad njutning för både dig och din partner.

Utöver Sync erbjuder We-Vibe också en mängd andra produkter som till exempel lufttrycksvibratorn We-Vibe Melt, en kraftfull lufttrycksvibrator för klitoris som ger en intensiv och oöverträffad njutning.

Vad är en parvibrator?

En parvibrator kan även kallas för samlagsvibrator och är en sexleksak ämnad åt att stimulera båda partner under olika former av samlag genom vibrationer. För dig med vagina stimuleras klitoris och G-punkt samtidigt. Penisbäraren får njuta av sköna vibrationer på penisen. Parvibratorn kan användas under penetrationssex eller smeksex. Den är oftast liten, böjbar och smidig. Skapad av lent silikon eller annat mjukt material.

Upptäck We-Vibes sortiment idag

Om du är redo att uppleva sexuell njutning på högsta nivå är We-Vibe det självklara valet. Med deras högkvalitativa och innovativa produkter kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och dina önskningar.

Så varför vänta? Upptäck We-Vibes sortiment idag och upplev njutning på ett helt nytt sätt!

We-Vibe gör sexleksaker för par - Appstyrd njutning

Letar ni efter en skön sexleksak för par? We-Vibe gör högkvalitativa parvibratorer som ni kan styra via deras smarta app. Busigt! Njut ikapp med sköna vibbar och specialdesignade mönster eller pulseringar. Vill ni mysa på distans kan ni koppla alla era We-Vibe-produkter till appen och njuta tillsammans eller styra varandras leksaker. Smart is the new sexy! Läs mer om appstyrda sexleksaker och hur du använder dem på vår blogg.

Set med sexleksaker från We-Vibe

Vill ni ha lite härlig variation i sexakten? We-vibe säljer härliga set med sexleksaker för par. Tease Us Set från We-vibe är olika kit med appstyrda sexleksaker där ni kan njuta av några av We-Vibes mest uppskattade vuxenleksaker av olika konstellationer. Är ni ett par av motsatt kön kan vi rekommendera Date Night Set där ni får We-Vibes bäst-i-test rabbitvibrator Nova och We-Vibes penisring Bond.

Är ni ett samkönt par med penis kan vi rekommendera Tease Us Set Bond and Bond där ni får två appstyrda penisringar med en mängd härliga funktioner. 

Vilken app använder man till We-Vibe?

För att styra dina sexleksaker från We-vibe kan du använda appen We-Connect. Appen hittar du på App Store och/eller Google Play. Appen är kostnadsfri utan reklam och kräver ingen månadsvis prenumerationstjänst. Funktionerna i appen We-connect är alltså helt gratis vid köp av din sexleksak från We-vibe.