Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

We-Vibe Moxie Trosvibrator

Rating:
73 % of 100
1 290 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

Tystlåten och smal klitorisvibrator som hålls på plats i trosan med en smart magnetfunktion men kan självklart användas som en vanlig klitorisvibrator.

Kan styras via vibratorn, fjärrkontroll eller en app till din smartphone.

Översikt

Beskrivning

We-Vibe Moxie är en trosvibrator för klitorisstimulans. We-Vibe Moxie är en skön och effektiv vibrator som kan styras med Bluetooth via din smartphone eller fjärrkontrollen för handsfree njutning.

Njut av den på egen hand eller med en partner. De djupa och mullrande vibrationerna stimulerar hela klitoris, även de inre delarna med sina ca 8000 nerver.

Med sina tyst vibrationer, slimmade design och app-aktiverade kontroller är Moxie en av de mest ultimata leksakerna när det kommer till diskret njutning.

Med We-Connect appen som är gratis att ladda ner kan du eller en partner ta kontroll över Moxie från var som helst med ett tryck på skärmen. Långdistansförhållanden har aldrig varit så intima som de kan bli med Moxie.

I appen kan du också skapa egna vibrationsmönster, göra spellistor som synkas med vibrationerna, videochatta och mycket mer.

Varför vi gillar We-Vibe Moxie:

  • Supertysta vibrationer
  • Smart magnet
  • Stark och effektiv
  • Över 10 vibrationslägen med 10 olika intensitetsnivåer
  • Vattentät
  • Miljövänligt uppladdningsbart batteri med USB-anslutning
  • 2 års garanti
  • 90 minuters laddning ger hela 2 timmars användning

We-Vibe Moxie är designad för att sitta säkert fast i trosan med sin smarta magnetfunktion, vare sig du sitter, ligger eller går.

Visa mer
Skötselråd

Rengör din We-Vibe Moxie efter användning med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner. Det håller bakterier borta och håller din klitorisvibrator så gott som ny längre.

Användning

Använd Moxie tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för bästa effekt. Du sätter på, stänger av samt ändrar vibrationsmönster på tre knappar som finns på själva vibratorn. Eftersom Moxie kan styras via appen We-Connect kan din partner styra klitorisvibratorn trots att ni är i olika länder. Vårt tips är att köpa en varsin We-Vibe för att kunna styra varandras leksaker när ni är ifrån varandra.

Mer information
Allmänt
Varumärke
We-Vibe
Färg
Blå
Appstyrt
JA
Kroppsdel
Klitoris
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner 3
Write Your Own Review
Du recenserar:We-Vibe Moxie Trosvibrator
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video