Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Fifty Shades Of Grey Bed Restraint Kit

849 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

Upplev bondage, dominans och lek med era sinnen med detta Bed Restraint Kit. Passar perfekt för nybörjare och mer erfarna användare.

Bed Restraint Kit är en del av Fifty Shades Of Grey Pleasure Collection som är godkänd av självaste författarinnan E.L James. Så mer Mr.Grey än detta blir det inte.

Översikt

Beskrivning

Vill du förvandla din säng till en bondage-lekplats? Testa då detta Bed Restraint Kit från Fifty Shades of Grey. Passar utmärkt för nybörjare som erfarna BDSM-utövare.

Upplev riktig känsla av bondage, dominans och lek med era sinnen till fullo med detta kit. En ögonbindel medföljer också för att teasa era sinnen maximalt.

Bed Restraint Kit är enkelt att förvara och lätt att ta med sig på resan. Ett perfekt BDSM-kit för par som vill vara lite diskreta.

Vad ingår i Fifty Shades Of Grey Bed Restraint Kit?

Bondage-kitet består av fyra stycken bojor med kardborrelås som gör det lätt att binda fast hela kroppen på ett snabbt, enkelt och säkert sätt - så att du helt och hållet kan fokusera på din njutning.

Kombinera detta Bed Restraint Kit med andra produkter från Fifty Shades of Grey.

 

Visa mer
Användning

Bind fast dig eller din partner och placera sängremmarna under madrassen och justera längden så den passar just er säng. Du kan även använda handbojorna och fotbojorna för sig genom att använda metallclipen. Du behöver ingen sängram eller specialutrustning för att använda detta kittet. Dessutom är kittet justerbart för att passa alla typer av sängar, dock inte sängar över 180 cm.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Fifty Shades Of Grey
Dimensioner
Storlek
XXXL
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Fifty Shades Of Grey Bed Restraint Kit
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video