Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Hydromax7 Wide Boy Penispump

1 699 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
Väx mer i omkrets än i längd med Hydromax7 Wide Boy. En extra bred pump som ökar din omkrets och ger dig starkare och mer långvarig erektion. Penispumpen ger snabbt resultat och även mer njutning vid samlag och onani.

Översikt

Beskrivning

Hydromax7 Wide Boy - den ultimata penispumpen för att öka omkretsen!

Vill du växa mer i omkrets än längd? Då är Hydromax7 Wide Boy för dig. Precis som namnet säger är detta en extra bred pump för att kunna öka din omkrets maximalt.

Hydromax7 Wide Boy är en uppdaterad version av Bathmathes populära penispump Hydromax7 och fungerar likadant, enda skillnaden är bredden. Denna är alltså i samma längd som Hydromax 7 men med en diameter som är ungefär samma som Hydromax9.

Hydromax7 Wide Boy gör din erektion hårdare, ökar din storlek och stärker ditt självförtroende på ett säkert och kontrollerat sätt. Passar alla penisar med en längd på 12,5 - 17,5 cm i erigerat tillstånd, samt en omkrets på upp till 19 cm. Penispumpen ger snabbt resultat och många upplever även intensivare känsel och förhöjd njutning vid samlag och onani.

Penispumpen drivs av vatten vilket ger ett starkt vakuum som märkbart ökar storleken på din penis. Du använder penispumpen genom att fylla pumpen med vatten. Du håller därefter pumpen så att vattnet inte rinner ut. Därefter placerar du pumpen över penis och trycker den in mot kroppen. Nu bildas ett vakuum i pumpen som gör att din penis blir större och hårdare.

Inte den rätta penispumpen för dig? Kolla in någon av våra andra penispumpar från Bathmate.Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Bathmate
Färg
Blå
Appstyrt
NEJ
Kroppsdel
Penis
Dimensioner
Storlek
XXXL
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Hydromax7 Wide Boy Penispump
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video