Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Set

Är du den som gillar att ha allt - inklusive en fantastisk kväll? Hos oss hittar du ursexiga underklädesset som gör sig utmärkt för date-night eller under en läcker outfit. Ett komplett underklädesset är en perfekt gåva till dig själv eller till din partner. Vissa set är i stretchigt one-size material som passar de flesta kroppar. Hitta ett läckert underklädesset hos oss på Lustly.se!

22 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Snyggt och sexigt underklädesset 

Ett sexigt underklädesset är den perfekta accessoaren att ha på sig när man känner för att hetta till det lite extra. Med matchande BH och trosa kan du känna dig extra fin för dig själv eller på en härlig date-night. Många set med underkläder kommer i storlekarna small - xxxl, vilket gör det lättare om du vill köpa underkläder som present till någon du tycker om.

 

Underklädesoutfit till festivalen eller karnevalen

När man vill festa till det lite extra är ett läckert underklädesset ett perfekt alternativ till festival- eller karneval-stilen. På Lustly.se kan du välja mellan en mängd olika stilar och färger som gör dig riktigt stylish i folkhavet. Gör din festivallook komplett genom att lägga till lite accessoarer och kroppssmycken. Känns ditt underklädesset ändå för naket kan du alltid slänga på en sexig kavaj eller transperanta byxor för att klä upp outfiten lite.

Vilken storlek ska jag köpa på mitt underkädesset?

Ska man köpa underkädesset till sig själv eller till någon annan kan det vara krångligt att veta vilken storlek man behöver. Det sköna med de flesta set med underkläder från Lustly.se kommer i storlekarna small - xxl. Vissa varumärken kommer i ett mjukt och skönt stretchmaterial med stora storleksintervaller. Underklädessetet formar sig efter kroppen och kan bäras bekvämt från xs - xxl. 

I regel kan du välja underklädesset i den storlek du vanligtvis bär i kläder. Exempelvis om du brukar bära storlek medium kan du köpa storlek M för ditt set också.