Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

KÖP OCH LEVERANSVILLKOR

Alla produkter på Lustly.se är lagervaror. Priserna är angivna i svenska kronor (SEK) inkl. moms.


Öppet köp/Ångerrätt

Beställare har rätt att frånträda en beställning genom att till Lustly lämna eller sända ett meddelande om detta inom 30 dagar från den dag varan mottagits. Vid frånträde innan ångerfristen utgått återbetalas hela beloppet för köpet. Denna rätt att frånträda avtalet gäller inte om varan på grund av sin beskaffenhet inte tillåter ett återlämnande. Vidare gäller att beställaren måste hålla den mottagna varan i väsentligen oförändrat skick. De returnerade varorna skall vara i oanvänt skick och oskadat originaletui. Returnera varan tillsammans med ev. faktura/följesedel (eller en kopia av denna).

Om du utövar din ångerrätt, kan du bli skyldig att ersätta varas värdeminskning i den mån den beror på att du hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Varan skall vara i säljbart skick vilket även omfattar förpackningen som inte heller den får vara skadad. Underkläder och vuxenleksaker där plomberingen har brutits kan inte återlämnas på grund av hälso- eller hygieniska skäl.

Vid retur efter ångerfristen står kunden för fraktkostnaden försändelsen skall skickas med tjänsten Postnord Parcel. Lustly kommer inte att lösa ut paket mot postförskott. Är du osäker på något kring hur du skall skicka din retur vänligen kontakta oss på 08-24 41 41 (10:00-24:00) eller info@lustly.se

Returadress för ångrat köp:

Picus Nordic AB
Döbelnsgatan 4 A
111 40 STOCKHOLM


Garanti och Reklamation

Kund som köpt en produkt har rätt att reklamera produkten om den är felaktig enligt konsumentköplagen (1990:932) jämte konsumenttjänstlagen (1985:716). Reklamationsrätten täcker även fel som uppstått under transport av produkten till dig. En produkt som avvisar fel kan också anses som felaktig. Fel som uppstått på grund av skada som du har orsakat exempelvis vanvård, onormal användning eller att skötselråden inte följts räknas inte som ursprungsfel och omfattas inte av garantin.

Om du reklamerar en felaktig produkt efter 6 månader från det att du fått produkten i din besittning har du även ansvaret för att påvisa att felet i produkten var ursprungligt. Vi rekommenderar därför alltid att undersöka produkter när de levereras och påtala eventuella fel så snart som det upptäckts.

Den trasiga varan skickas tillbaka i det skick som den mottogs åtföljd av en skade- eller felanmälan, så får du en felfri vara åter. OBS! Innan du returnerar defekt/fellevererad vara måste du kontakta oss för att få reklamationen godkänd och returportot betalt. Vid reklamation bifoga bild/bilder på den trasiga varan.

Garantiärenden skickas till:

Picus Nordic AB
Döbelnsgatan 4 A
111 40 STOCKHOLM


Synligt fel

Om ditt paket är skadat när du ska hämta ut det hos ditt ombud ska du påtala det för ombudet direkt och vägra ta emot försändelsen. Kontakta oss om så är fallet.

Dolt fel

Ska anmälas till Lustly inom 3 dagar från mottagandet av varan.

Avbeställning

Din order kan avbeställas så länge den inte har skickats. Ring oss och kolla på 08-244141 vi svarar 08:00-24:00. Om du ångrar dig efter att vi skickat din order så är det bättre att du löser ut din order och returnerar den till oss. Då slipper du kravet på 195 kr för ej utlöst paket. 

Outlöst försändelse
Försändelser som inte hämtas ut går i retur till oss på Lustly och det innebär att du som beställare debiteras 195 kr för outlöst försändelse. Debiteringen sker för att täcka våra kostnader för hanteringen av din försändelse. Fakturering av detta krav kommer att ske i samarbete med Klarna. 

Om varan är slut
I händelse av att någon av de varor som du har beställt skulle vara slut stryks den från ordern eller ersätts av en liknande vara.

Pricerunners köpgaranti

Som medlem på PriceRunner skyddas ditt köp upp till 50.000 kronor om något skulle gå fel. Denna Köpgaranti är kostnadsfri för dig som konsument och gäller på alla köp när du handlar hos oss.

Om du inte redan är medlem på PriceRunner och besökt oss genom dem så kan du, inom 60 minuter efter ditt köp genomföra din registrering. Det är gratis och tar mindre än tre minuter och vips så blir ditt köp skyddat! Registrera dig för PriceRunner Köpgaranti

PriceRunner Köpgaranti ersätter dig för skada på varan vid leverans, skadad vara, om en enskild vara saknas vid leverans, om varan är felaktig eller om leverans av varan uteblir. Tänk på att beställningen måste vara adresserad till dig personligen.

PriceRunner Köpgaranti ersätter dig som kund för både inköps- och fraktkostnader och eventuell direkt ekonomisk skada som du lidit. För värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader lämnas ingen ersättning.

Besök PriceRunner för att ta del av kompletta villkor och regler samt lista på ej omfattade kategorier.Frakt och Leverans 

Kostnaden för frakten beror på vilket leveransalternativ du väljer. Vår leveranstid är 2 - 3 dagar. Beställningar som görs innan kl 16 mån-tors skickas från oss samma dag och då har du redan ditt paket dagen efter. Vi gör alltid vårt bästa för att din order ska komma fram så snabbt och smidigt som möjligt, men självklart kan yttre faktorer innebära fördröjd leverans. 

Hämta i butik
Väljer du att hämta ditt paket i vår butik på Döbelnsgatan 4A är det fri frakt som gäller. Du får ett mejl eller sms när du kan hämta ditt paket.  Butiken har öppet alla dagar i veckan 08-24. Året om dessutom!

Postnord
Väljer du att få ditt paket levererat med Postnord till ditt närmsta utlämningsställe kostar frakten 49 kr. Handlar du dock för minst 800 kr så är det fri frakt. Paketet går att spåra och du får en spårningslänk till din mejl. När din order lämnat vårt lager får du ett bekräftelsemail som innehåller kollinummer och en spårningslänk så att du kan följa ditt paket. Kontrollera därför alltid att du anger rätt mailadress. Kolla även alltid din skräppost. Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar. 

Har du frågor kring köp- och leveransvillkoren, vill göra en retur eller ångra ditt köp? Kontakta oss på kundservice@lustly.se eller 08-24 41 41 (vi svarar 10:00-24:00)

FAQ 

BESTÄLLNING

Hur vet jag att min order gått igenom?

När du beställt från oss får du en orderbekräftelse till mejlen du angivit. Kontrollera därför alltid att du skrivit in rätt mailadress. Dessa mejl kan även ibland hamna i skräppost, så håll utkik även där!

Kan jag ändra min order?

Om du av olika anledningar vill göra ändringar i din order kontakta oss så snabbt som möjligt på kundservice@lustly.se efter att du genomfört din beställning.

Jag vill returnera en vara, hur gör jag?

Om du vill returnera en vara så kontaktar du oss på vår kundtjänst 08 – 24 41 41 eller mejlar kundservice@lustly.se

Kan jag returnera en vara jag köpt online i er butik?

Ja, det kan du! Så länge du visar din orderbekräftelse du fått skickat till din mejl eller faktura, och förutsatt att varan är oanvänd och förpackningen obruten/oskadad. Underkläder och vuxenleksaker där plomberingen brutits kan inte returneras av hälso- och hygieniska skäl.

För vidare information läs våra köpvillkor.

Min vara var trasig när jag fick den, vad gör jag?

Kontakta oss på kundservice@lustly.se så hjälper vi dig. Bifoga även bilder på den trasiga varan ifall defekten är något som syns. Vi återkommer så fort vi kan!

Är det samma lager i butik som online? 

Ja, det är det! Så alla varor vi har online finns även i butik och vice versa. 

BETALNING

Vilka betalsätt erbjuder ni?

Vi erbjuder Klarna Checkout, där du kan välja mellan att betala med faktura (med eller utan delbetalning), konto- och kreditkort eller direktbetalning via bank.

Tillkommer det någon avgift om jag betalar med faktura?

Nej, vi tar ingen fakturaavgift. Dock kan det vid eventuella kampanjer från Klarna, till exempel köp nu betala om 3 månader, tillkomma avgifter.

Vad står det på kontoutdraget när jag handlar hos er online?
Vi använder oss av Klarna Checkout när du handlar hos oss online så på kontoutdraget kommer det stå Picus Nordic AB/Lustly oavsett vilket av de olika betalningsalternativen du väljer hos Klarna. 

Vad står det på kontoutdraget när jag handlar hos er i butik?

Det beror på vilket betalmedel du valt. Betalar du med kort står det Lustly och om du väljer att betala med Swish kommer mottagaren vara Picus Nordic.

Vart är min faktura?

Fakturan kommer till din mail, kontrollera alltid din skräppost. Då vi även använder oss av Klarna kan du alltid hålla koll och se dina fakturor i deras app eller på deras hemsida. 

LEVERANS

Vad står det på paketet ni skickar?

Alla våra produkter skickas alltid i diskreta paket som aldrig avslöjar dess innehåll. Dessutom skickar vi med diskret avsändare, dvs att det inte står Lustly som avsändare på paketet. Det är alltså bara du som vet vad som finns i paketet, bra va?

Hur lång är leveranstiden?

Vår leveranstid är 1-2 dagar (beroende på vilket leveransalternativ du valt). Beställningar som görs innan kl 16.00 mån-tors skickas från oss samma dag och då har du ditt paket redan dagen efter. Vi gör alltid vårt bästa för att din order ska komma fram så snabbt och smidigt som möjligt, men självklart kan yttre faktorer innebära fördröjd leverans.

Kommer mitt paket i brevlådan eller måste jag hämta ut paketet?

Ditt paket levereras till ditt närmsta utlämningsställe av Postnord. Läs våra leveransvillkor eller kontakta oss för mer information eller önskemål. 

Vart är mitt paket?

Har du väntat på ditt paket i mer än 4 arbetsdagar utan att höra från oss, kontakta oss då på kundservice@lustly.se

Vad kostar frakten?

Det beror på vilket leveransalternativ du valt. Väljer du att hämta ditt paket i vår butik är det alltid fraktfritt. Vill du ha ditt paket levererat med Postnord kostar frakten 49 kr, men handlar du för minst 800 kr så är det fri frakt! Bra va?

BEGREPP INOM SEX

Vad betyder BDSM?

BDSM är ett samlingsbegrepp som står för bondage/disciplin, dominans/submission och sadomasochism. För vissa är BDSM en livsstil och för andra är det ett sätt att ibland göra det där lilla extra i sängen. När man utövar BDSM är det viktigt att alla som är med samtycker till alla dess olika moment och håller sig till att leken är frivillig.

Vad de olika begreppen betyder:

Bondage innebär att med hjälp av handbojor, rep eller kommandon begränsa någons frihet att röra sig. Det kan också vara att använda ögonbindel eller munkavle för att begränsa någons sinnesintryck.

Disciplin handlar om att styra, kontrollera och utdela belöning eller bestraffning för olika beteenden. Det kan vara antingen psykiskt eller fysiskt men också en mix av båda. Det kan till exempel göras genom rollspel där den ena tar kontroll och ansvar över den andra, medan den andra släpper sitt ansvar och visar fullständig tillit.

Dominans innebär att en person blir upphetsad av att dominera en eller flera personer genom att styra och bestämma över vad det ska göra. Medan submission är motsatsen till dominans, dvs att du njuter av att visa undergivenhet till den dominanta och låter den styra och bestämma över dig.  

Sadomasochism är ett ihopsatt ord av orden sadism och masochism. Det betyder att du blir upphetsad av att ge eller ta emot smärta i sexuella sammanhang. Sadism är att du njuter och går igång på att ge någon annan smärta och masochism är tvärtom – du blir upphetsad av att ta emot.

Vad är en fetisch?

En fetisch är sådant vi tänder och går igång på. Det kan vara olika slags föremål, material, kroppsdelar, klädesplagg eller specifika situationer/miljöer. Ja, listan kan göras lång. En del anser att en fetischer är på sådant som folk vanligtvis kanske inte uppfattar som upphetsande, men den specifika upplevelsen varierar från person till person. Sexualitet har många uttryck och nyanserna är många, om du får utlopp för det du önskar med eller utan en partner utan att skada någon annan är det inga konstigheter.

FRÅGOR OM SEXLEKSAKER

Vad är en analplugg? Och hur använder man den?

En analplugg är en sexleksak för analen med en bredare bas för att förhindra att leksaken åker upp i analen. Analpluggar kommer i många olika storlekar, material och funktioner för att du ska kunna välja en som passar dig. Är du nybörjare är det bra att börja med en lite mindre och flexibel som lättare slinker in. Att även värma upp, slappna av och använda glidmedel är A och O då vår ringmuskel inte är lika elastisk eller har egen lubrikation som vaginan.

En analplugg kan användas när du onanerar, vid oralsex och vid penetration. Testa dig fram och hitta det som känns bäst för dig. Det ska kännas bra och vara skönt att använda en analplugg, inte göra ont.

Hur fungerar en penisring?

En penisring är en ring som sätts på runt roten på penis, eller både runt roten och pungen. Den har som uppgift att göra ståndet hårdare eller för att hjälpa ståndet att hålla längre. Många penisbärare tycker även penisringar ökar känsligheten och ger en skön känsla.

Penisringar kommer i en rad olika storlekar, material och med olika funktioner. Det finns till exempel pensringar med vibration som kan vara skönt för både personen som bär den eller för eventuella sexpartners. När du köper en penisring är det viktigt att hitta en som passar, den ska sitta tätt och inte åka av men den får inte heller sitta för tight så det gör ont eller känns obehagligt.

Hur använder man knipkulor?

Knipkulor, också kallat geishakulor, är kulor som används för att träna upp bäckenbottenmuskulaturen för att förebygga inkontinens men också för att få starkare orgasmer. När man börjar med knipövningar kan det vara svårt att veta hur det ska kännas när man kniper på rätt sätt, därför är användandet av knipkulor superbra då de hjälper dig att känna när du kniper rätt. Knipkulor kan också användas som en del av förspelet eller vid samlag.

Guide hur du använder knipkulorna:

1. Hitta en ställning som känns bäst för dig, enklast är att ligga ner på rygg då man hittar bäckenbottenmuskulaturen lättare så, och för in kulorna i slidan men behåll snöret utanför. Använd glidmedel för att underlätta införandet.

2. Spänn bäckenbottenmuskulaturen, samma muskel du använder när du vill stoppa strålen när du kissar, och slappna av i övriga muskler. Testa om du kan hålla kvar kulorna när du ställer dig upp och pröva i så fall att gå runt lite med knipkulorna inne.

3. Knip i cirka 2-4 sekunder och vila sedan 10 sekunder för att sedan knipa igen. Fortsätt så ett par gånger till. Se till att inte hålla på så länge i början, när du sedan har blivit van med att knipträna så kan du däremot träna i 5-15 minuter.

4. När du efter par gånger känner att du blivit starkare och kan knipa bättre så kan du knipa allt vad du kan i 5 sekunder, slappna av i 5 sekunder och upprepa detta 10 gånger.

Ibland kan man få träningsvärk efter knipövningar med knipkulor och då känns det ungefär som mensvärk. Med regelbunden träning kommer du märka skillnad och dra nytta av ett vältränat underliv – det hjälper som sagt med att få dina orgasmer att blir mer intensiva.

Hur rengör jag min sexleksak?

Bästa sättet att rengöra din sexleksak är att använda ljummet vatten och en parfymfri tvål som inte innehåller olja. Du borde även använda en bakteriell rengöringsspray, så kallad Toy Cleaner, som hjälper att hålla borta bakterier. Om din sexleksak är batteridriven, ta alltid ut batteriet innan rengöring och låt allt torka innan du stoppar tillbaka batteriet igen. Se alltid till att torka dina sexleksaker ordentligt efteråt då materialet kan bli dåligt om de inte är helt torra när du stoppar undan dem.

Olika sexleksaker tål också olika mängder vatten, vissa kan sköljas under rinnande vatten och andra tål endast att tvättas med en fuktig trasa. Kolla in detta inlägg för att ta reda på hur pass vattentålig din sexleksak är.

Är min sexleksak vattentät?

Alla sexleksaker är olika vattentåliga. Vissa kan sänkas ner i vatten i 30 minuter medan andra bara tål en fuktig trasa när man rengör sexleksaken. I detta inlägg kan du läsa mer om hur pass vattentålig just din sexleksak är. Tänk på att om du din sexleksak har en tillhörande fjärrkontroll så är själva fjärrkontrollen inte vattentät.

Kan jag använda alla typer av sexleksaker i analen också?

Nej, du ska bara använda sexleksaker avsedda för analen där. Det för att det behöver finnas en bredare bas på alla sexleksaker för analen för att undvika att leksaken sugs in. Även leksaker som har snören som t.ex. vibrerande ägg eller geishakulor ska inte användas i analen då de fortfarande kan sugas in.

 

GLIDMEDEL OCH KONDOMER

Finns det något annat man kan använda istället för glidmedel?

Framförhållning är inte lustens bästa vän och vi kan aldrig veta när vi behöver glidmedel nära till hands. Så vilka andra produkter kan man använda istället för glidmedel? Viktigast av allt är att aldrig använda tvål och hudvårdsprodukter då det oftast innehåller uttorkande ämnen och parfym som torkar ut våra slemhinnor och kan ge oss en rejäl obalans i underlivet.

Vill man eller kan man inte använda glidmedel så finns det ett flertal oljor anpassade för intimt bruk, däremot går det även att använda andra milda oljor som t.ex. olivolja. Det är varken skadligt eller torkar ut underlivet. Men det är alltid bäst att använda oljor framtagna för intimt bruk ifall glidmedlet inte finns nära till hands. Tänk dock på att många sexleksaker endast ska användas med glidmedel och kan förstöras av oljor, likaså kondomer.

Behöver jag glidmedel när jag använder min sexleksak?

Ja,  glidmedel gör det bättre och skönare. Många sexleksaker behöver just glidmedel för att funka bättre då det kräver mer glid på grund av materialet. Alla är vi såklart olika och producerar olika mängd sekret men att använda glidmedel adderar det där lilla extra när du har en skön stund för dig själv eller med någon annan.

Ska du använda sexleksaker för analen rekommenderas det att alltid använda glidmedel då analen inte har egen lubrikation som vaginan. Kom också ihåg att aldrig använda olja med dina sexleksaker istället för glidmedel då de kan gå sönder, det enda undantaget är hårdplastprodukter.

Vad är skillnaden mellan ett vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel? Vilket ska jag ha?

Det korta och enkla svaret är att silikonbaserat glidmedel inte torkar ut och försvinner lika snabbt som vattenbaserat och behövs därför i mindre mängd. Det ger därför en längre glidförmåga medan vattenbaserade inte glider lika länge och är mer som en slags hjälp på traven innan kroppens eget sekret sätter fart. 

Det är lite av en smaksak vilket glidmedel man vill använda, också beroende på vad för typ av sex man ska ha. För analsex tycker många att silikonbaserat är bäst då man slipper fylla på så ofta och om du ska ha glidmedel till din sexleksak i silikon så ska du använda vattenbaserade glidmedel då ett silikonbaserat kan förstöra materialet på din leksak.

Vilket glidmedel är bäst för analsex?

Antingen ett vatten- eller silikonbaserat, viktigast är att du använder rikligt med glidmedel då analen inte har egen lubrikation. Det finns även glidmedel speciellt anpassat för just analsex. Det som är speciellt med dem är att de har en avslappnande och viss bedövande effekt, vilket kan vara bra för dig som har svårt att slappna av men ändå vill ha analsex. Det enda glidmedlet som ska undvikas vid analsex är oljebaserat glidmedel då det kan kan förstöra kondomen.

Vilken kondom ska jag ha?

Kondomer finns i massa olika storlekar, passformer, material och smaker och det kan vara en djungel att försöka hitta det som passar just dig bäst. Men för att förenkla det lite så kan du först ta reda på vilken kondom du ska ha storleksmässigt. Det gör du genom att mäta omkretsen på din penis när den är hård och där den är som grövst. Oftast står det på kondomens förpackning vilken omkrets den har och då kan du enkelt matcha ihop den med din.

Vad gäller material och smak är det ju du själv som bestämmer vad du vill ha. Det finns kondomer som är räfflade, med knottror eller annan struktur och funktion. Vårt bästa tips är att testa olika kondomer och känna dig fram vilken kondom som sitter bäst och är skönast för just dig.

Pssst.. vi har kondomen My Size som har ett måttband du enkelt kan ladda ner, skriva ut och mäta för att veta exakt vilken storlek du ska ha i deras kondomer. Kolla in här.

INTEGRITETSPOLICY

För oss på Lustly är det en självklarhet att du ska känna dig trygg i hur vi samlar information om dig och hur den används. Vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Ditt förtroende angående våra tjänster är viktig för oss och vi gör allt för att du ska ha fortsatt förtroende för oss och att du ska känna dig nöjd. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra gällande dem. 

Det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn och känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Genom att besöka oss så accepterar du informationen nedan. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor. 

Vem är ansvarig för de personuppgifter vi samlar in?

Picus Nordic AB

Box 191 85

104 32 STOCKHOLM

integritet@lustly.se

Org. nr 556318-3424

är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vilka uppgifter samlar vi in och varför? 

Vi behöver en del basuppgifter av dig som kund för att du ska kunna genomföra ett köp på Lustly.se. Informationen vi samlar från dig hjälper oss också att kunna erbjuda den smidigaste och bästa shoppingupplevelsen för dig. Här nedan har vi radat upp den informationen vi samlar in från dig. 

 • Namn

  Adress

  E-postadress

  Telefonnummer

  Personnummer

Köphistorik hos Picus Nordic AB / lustly.se
Laglig grund: Uppgifterna som samlats in i samband med ett köp måste vi spara i sju (7) år från utgången av det räkenskapsår informationen avser enligt bokföringslagen (bokföringslag 1999:1078), därefter raderas informationen.

För att kunna utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system för våra kunder i stort så samlar vi in följande data.

Korrespondens och feedback avseende våra tjänster och produkter.
Köp- och användargenererade data (t.ex. klick- och besökshistorik).

Tekniska data rörande enheter som används och dess inställningar (t.ex. språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, skärmupplösning och plattform). Information om hur du har interagerat med oss, dvs. hur du har använt tjänsten, inloggningsmetod, var och hur länge olika sidor besökts, svarstider, nedladdningsfel, hur du når och lämnar tjänsten etc.
Vi använder oss av Google Analytics för att samla in och analysera dessa data. Denna data sparas i 26 månader och sedan raderas den automatiskt.

Laglig grund: Berättigat intresse. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och våra kunders berättigade intresse av att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system.

INFORMATION DU GER OSS

Vi tar emot och sparar information du skriver in på vår webbplats eller som du på annat sätt förser oss med. Det kan till exempel vara när du söker, beställer, postar recensioner eller att du på andra sätt kommunicerar via vår webbplats eller e-postar oss. Som ett resultat av dessa åtgärder tillhandahåller vi som sagt information såsom ditt namn, adress, telefonnummer, personnummer och kreditkortsnummer. 

Du kan välja att inte ge viss information till oss. Det som kan hända då är att du inte kan ta del av vissa funktioner. Informationen du förser oss med använder vi för sådana syften som att: Svara på dina förfrågningar, fullborda beställningar samt att vi skräddarsyr din shopping så att den utgår från just dig. Det hjälper oss också att förbättra våra funktioner och att kommunicera med dig. 

AUTOMATISK INFORMATION

Vi tar emot och sparar viss sorts information när du besöker vår webbplats. Till exempel, som många andra webbplatser, så använder vi oss av kakor/cookies. Det betyder att vi erhåller viss typ av information då din webbläsare kommunicerar med vår webbplats. 

I säkerhetssyfte samlar och analyserar vi Internet Protokoll (IP) adresser som används för kontakten mellan din dator och Internet, samt vår webbplats då du besöker den. Det här skyddar dig genom att det går att spåra om någon annan person av någon olycklig händelse skulle komma åt din personliga eller finansiella information och öppna ett konto eller göra uppköp i ditt namn. 

KOMMUNIKATION VIA E-POST

För att vi ska kunna göra e-post mer produktivt, förbättra våra tjänster och ge dig den bästa shoppingupplevelsen så skickar vi med jämna mellanrum nyhetsbrev till dig. Nyhetsbreven innehåller information om våra tjänster, produkter, orderbekräftelser och andra nödvändiga notifieringar. Om du av någon anledning inte vill ta emot e-post från oss, annat än information kring din order, så kan du ändra det i dina prenumerationsinställningar genom att logga in på ditt konto. 

Delar vi informationen vi tar emot från dig med andra? 

Vi respekterar och tycker din integritet är viktig, samt att vi värdesätter ditt besök hos oss. Vissa dealar av den information som vi samlar in om dig via våra cookies delar vi med andra tjänste leverantörer.

Klarna är vår samarbetspartner när det gäller alla våra ekonomiska transaktioner och de behöver information om dig för att köpet ska kunna genomföras. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

Google behöver information för att vi skall kunna få viktig statistik över hur våra besökare har hitta oss samt att vi skall kunna ge den bästa upplevelsen av besöket. NI kan läsa vidare om hur Google hanterar de uppgifter ni lämnat på Googles Privacy & Terms

Hur säker är informationen vi har om om dig?

Informationen vi har om dig bevaras säkert hos oss. Vi använder oss av Secure Sockets Layer (SSL) - mjukvara, vilket krypterar informationen du delar med oss då du handlar våra produkter och tjänster. Vi visar endast de sista fem siffrorna av ditt kreditkort när din beställning bekräftas av vår personal. Naturligtvis överför vi hela ditt kreditkortsnummer till ett lämpligt kreditkortsföretag under orderprocessen.

Vilken typ av information kan du som kund komma åt?

Vi ger dig tillgång till information om ditt konto och dina interaktioner med oss för det begränsade syftet att visa och, i vissa fall, uppdatera den informationen. 

ANVÄNDARVILLKOR

Om du är orolig över hur vi använder din personliga information kan du kontakta oss. Du som kund har även rätt till att en gång per år få ett utdrag av dem uppgifter vi har sparade om dig. Vill du ta del av dessa så skickar du en begäran till postadressen ovan. Det är viktigt att du använder den adressen så att din begäran hamnar rätt. Vi skickar då ditt registerutdrag till din folkbokföringsadress. Det går inte att få registerutdraget till annan adress. Skulle det visa sig att några uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller missvisande, korrigerar vi såklart dessa.

Frågor angående våra användningsvillkor, registerutdrag, integritetspolicy, eller annat policy relaterat material besvaras på integritet@lustly.se

COOKIES

Vad är cookies och hur använder vi det?

Cookies är en liten textfil bestående av bokstäver och siffror som skickas från vår webbserver och sparas på din webbläsare eller enhet. Det möjliggör för våra system att känna igen din webbläsare och för att tillgodose funktioner, som till exempel att spara artiklar i din varukorg. På Lustly.se använder vi följande cookies:

 • Sessionscookies (en tillfällig cookie som upphör när du stänger din webbläsare eller enhet).
 • Varaktiga cookies (cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller de går ut).
 • Förstapartscookies (cookies som sätts av webbplatsen du besöker).
 • Tredjepartscookies (cookies som satts av en tredjeparts webbplats. Hos oss används dessa i första hand för analyser, t.ex. Google Analytics.).
 • Liknande tekniker (tekniker som lagrar information i din webbläsare eller i din enhet på ett sätt som liknar cookies).

De cookies vi använder förbättrar normalt sett de tjänster vi erbjuder. Några av våra tjänster behöver cookies för att fungera korrekt, medan andra förbättrar tjänsterna för dig. Vi använder cookies för övergripande analytisk information avseende din användning av våra tjänster och för att spara funktionella inställningar som språk och andra uppgifter.

Kan du själv styra användningen av cookies?

Ja! Din webbläsare eller enhet ger dig möjlighet att ändra inställningarna för användningen och omfattningen av cookies. Gå till inställningarna för din webbläsare eller enhet för att lära dig mer om hur du justerar inställningarna för cookies. 

Exempel på sådant du kan justera är blockering av alla cookies, att endast acceptera förstapartscookies eller att radera cookies när du stänger ner din webbläsare. Ha i åtanke att vissa av våra tjänster kanske inte fungerar ifall du blockerar eller raderar cookies. Du kan läsa mer om cookies generellt på post- och telestyrelsens webbsida, pts.se.

Här nedan finner du guider till hur du hanterar cookies i några välkända browsers.

Google Chrome
Safari
Mozilla/Firefox
Internet Explorer

 

På Döbelnsgatan 4A i Stockholm hittar du vår fina och inbjudande butik. När du kommer gående på Döbelnsgatan och håller blicken snett uppåt kommer du se en stor skylt på husfasaden. Där "bor" vi. 

Vår personal har lång erfarenhet både av produkter, njutning och sexuell hälsa samtidigt som de är experter på att ge våra kunder råd, guidning och experthjälp. Vi lovar att du kommer att lämna oss med en noga utvald produkt som passar just dina behov. 

Vår butik är varm, ljus och elegant då vi lägger stor vikt vid att din upplevelse ska bli behaglig och givande, från första intrycket till att du har din produkt i handen och är på väg mot nya äventyr. 

Lustly-butiken har exakt samma sortiment som hemsidan men du får möjligheten att klämma och känna på produkter vilket ofta ger en helt annan upplevelse än att bara se en bild och läsa en text.

Butiken ger dig med andra ord en helhetsupplevelse. 

Välkommen!

Måndag - söndag 10 - 24. Alla dagar, året om

 

VI ÄR LUSTLY!

Vi erbjuder kunskap och produkter inom sexuell hälsa och njutning - på ett helt nytt sätt! En helhetslösning baserad på just dig och dina behov. Lustly är en plats där alla ska känna sig välkomna och vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda produkter och kunskap som passar alla. Njutning har ingen åldersgräns eller behöver vara låst vid en viss typ av kärlek. 

Här ska alla känna sig inkluerade och att hålla en tonalitet som inkluderar alla är viktigt för oss. Kärlek är för alla, oavsett vem du är eller definierar dig som. Vi vill sudda ut gränserna och öppna upp för nya konstellationer. 

Vi erbjuder produkter för personer i alla åldrar som vill uppnå både njutning och hjälp inom området. Vi fokuserar på modernitet och stilfullhet, en plats där alla ska kunna känna sig bekväma och trygga. 

Vad njuter du av, har du utforskat din njutning ännu och vad vill du uppnå med din njutning? Vi finns här för hjälpa dig att utforska och förstå din lust . Att våga experimentera med vuxenleksaker & tillbehör på ett avdramatiserat och naturligt sätt. Vår vision är att detta aldrig ska kännas pinsamt, tabubelagt eller skamligt. Med eller utan en (eller flera) partner. 

Lustly ger dig tips, råd, guidning och experthjälp - både i vår butik på Döbelnsgatan 4A i Stockholm och på vår webbplats.

Vi har dessutom ett miljö- och hälsotänk som du hittar i allt vi gör - från hur vi packar våra ordrar till vilka material och ingredienser våra produkter har. Vi har hela tiden en dialog med våra leverantörer för att kunna erbjuda dig kroppssäkra och miljövänliga produkter. 

Vi på Lustly finns här för dig - med tips, råd och problemlösningar. Du kan ringa oss på 08 - 244141 där vi svarar mellan 10 -24 varje dag.

Du kan även maila oss på kundservice@lustly.se  - vi försöker alltid svara inom 48 timmar.

Vill du besöka vår butik (hoppas, hoppas) så hittar du oss på:

Döbelnsgatan 4A i Stockholm. Närmaste tunnelbana är Rådmansgatan.

Lustly drivs av:

Picus Nordic AB

Box 191 85

104 32 STOCKHOLM

Org. nr 556318-3424

Kontakta oss här:

Vill du samarbeta med Lustly?


Ska du ha ett event/projekt och söker ett sponsorsamarbete?

Vad kul! Vi är gärna med och sponsrar events som går i linje med våra värderingar och visioner. 

Har du frågor angående sponsring av olika välgörande ändamål eller events kan du kontakta vår Influencer marketing manager Sara i formuläret. 

 

Inkludera följande information när du kontaktar oss, så blir det lättare för oss att ta ställning till ett eventuellt samarbete:

 • Beskrivning av projektet/eventet samt datum och plats

 • Vilken eller vilka slags produkter är ni intresserade av?

 • I vilka kanaler kommer eventet att promotas?

 • På vilket sätt promotar ni Lustly under eventet? 

 

Blogg, Instagram, Youtube & Tiktok. 

Vi får väldigt många förfrågningar om samarbeten med bloggare, Youtubers och influencers på Instagram och Tiktok, som vill testa och promota produkter – vilket vi såklart tycker är jättekul. Samarbeten är en stor del av vår verksamhet och vi värdesätter långsiktiga samarbeten i olika kanaler. 

Vi ser helst att du redan har en trogen följarskara men det behöver inte alltid vara det viktigaste utan vi kan även värdera din personlighet och dina värderingar mer än antalet följare eller prenumeranter.  

Vill du gärna samarbeta med Lustly? Kontakta vår Influencer marketing manager Sara i formuläret så tar vi oss en titt och hör av oss. 

 

Lämna gärna följande information: 

 • Länk till dina kanaler

 • Statistik över din reach och målgrupp samt vilket land du har flest följare i

 • Vilka produkter du skulle vilja promota?

 • På vilket sätt du vill promota dem och oss?

 • Arvode

 • Har du ett färdigt mediakit tittar vi gärna på det också

Vi kommer att gå igenom din ansökan och göra en enskild bedömning för att se om vi har möjlighet att samarbeta med dig/er.

Vi besvarar alla ansökningar i mån av tid.

Kontakta oss här: