Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

LELO Tiani 3 Svart

Rating:
90 % of 100
1 449 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

LELO Tiani 3 samlagsvibrator är en innovativ och avancerad sexleksak som är designad för att förbättra sexuella upplevelser för både par och singlar. Denna samlagsvibrator erbjuder en rad olika funktioner som kan hjälpa till att öka njutningen och upphetsningen under omslutande samlag och onani. 

Översikt

Beskrivning

LELO Tiani 3 Svart  används under sexakten för att stimulera kvinnans klitoris och samtidigt ge stimulans och tryck mot g-punkten.

Parvibratorer ger även vibrationer för mannen och skapar en trängre känsla hos båda parter. Den uppdaterade designen ger dessutom Tiani 3 en bättre passform och en 100% starkare motor än föregångaren. Tiani 3 gör så att den är ännu behagligare att använda.

LELO Tiani 3 Svart levereras med en SenseMotion fjärrkontroll som underlättar till sköna lekar då de rörelser som görs med fjärrkontrollen ökar och sänker hastigheten eller får den att pulsera i rytmen som kontrollen rörs i. Man kan också byta mellan de 6 förinställda stimulationsmönster som även de bidrar till upplevelsen. Tiani följer gärna med in i duschen då den är 100% vattentät. Använd denna lyxiga och sköna leksak antningen enbart som klitorisstimulerare eller tillsammans med en annan vibrator när partnern inte är hemma,

Tiani 3 är tillverkad av ftalat-fritt silikon och den kommer i en snygg ask som innehåller en laddare, en förvaringspåse och en manual.


Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
LELO
Färg
Svart
Recensioner 2
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Tiani 3 Svart
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video