Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Lovense Ferri Panty Trosvibrator

Rating:
100 % of 100
1 399 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Appstyrd och kraftfull trosvibrator
  • 10 vibrationsprogram
  • Tysta vibrationer för diskret användning
  • Smart magnetfunktion för säker passform i trosan
  • Styr med smartphone, perfekt för långdistansförhållanden
  • Vattentät och uppladdningsbar

Översikt

Beskrivning

Upptäck en ny värld av njutning med Lovense Ferri Panty Trosvibrator, den perfekta klitorisvibratorn som fästs enkelt i dina trosor med en smart magnetfunktion. Denna slimmade och tysta vibrator är designad för att ge dig maximal stimulans av klitoris, blygdläppar och slidöppning, allt för att öka chansen för intensiva orgasmer.

Med Lovense Ferri kan du njuta av kraftfulla, djupa vibrationer som stimulerar hela klitoris och de inre delarna med sina cirka 8000 nerver. Vibrationerna är så tysta att du kan använda den var som helst, när som helst, utan att någon märker det. Den diskreta designen gör den till en av de mest ultimata leksakerna för privat njutning.

Styr Lovense Ferri med Bluetooth via din smartphone och ta kontroll över din njutning, eller låt din partner göra det, oavsett var ni befinner er. Perfekt för långdistansförhållanden, kan appen, som är gratis att ladda ner från App Store och Google Play, låta dig skapa egna vibrationsmönster, synkronisera vibrationerna med din favoritmusik eller till och med styra vibrationerna med din röst.

Den smarta magnetfunktionen ser till att Ferri sitter säkert på plats i trosan, så du kan röra dig fritt och njuta av vibrationerna hela dagen. Den är också vattentät, så du kan ta med dig njutningen till duschen eller badet. Det miljövänliga, uppladdningsbara batteriet ger upp till 3,5 timmars användningstid per laddning, vilket innebär långvarig njutning utan avbrott.

Lovense Ferri är kompatibel med iPhone, iPad Air, iPad Mini, iPod Touch (iOS 9.0 och senare), Android (4.3 och senare med Bluetooth 4.0), Mac (med Bluetooth 4.0) och Windows PC (med Lovense USB Bluetooth Adapter).

Ge dig själv eller din partner den ultimata njutningen med Lovense Ferri Panty Trosvibrator. Upplev intensiva, privata stunder av lycka och njutning med denna fantastiska, appstyrda trosvibrator.

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
Lovense
Färg
Rosa, Svart
Appstyrt
JA
Kroppsdel
Klitoris
Ftalatfri
Ja
Textur
Silkeslen
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek
XXXL
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner 1
Write Your Own Review
Du recenserar:Lovense Ferri Panty Trosvibrator
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video