Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Satisfyer Masturbator Egg Savage

49 kr
Skönt onaniägg från Satisfyer. Tillverkat av ett flexibelt TPE-material där inget extra glidmedel behövs.

Njut av den invändiga stimulerande strukturen och en skön realistisk känsla.

Köps ofta tillsammans

Satisfyer Masturbator Egg Savage är tillverkat av Hydro Active TPE vilket innebär att du inte behöver tillsätta glidmedel utan enbart kan fukta det invändigt med lite vatten för att få en hal och realistisk känsla. Materialet är kroppssäkert och fritt från skadliga ftalater.

Denna masturbator för engångsbruk är en del av Satisfyers EGGCITED-serie med sex olika modeller. Alla med en unik inre struktur som stimulerar penis på ett skönt och annorlunda sätt. Äggen är en perfekt "on the go"-produkt som kan tas med var du än ska samt kan användas både under onani och tillsammans med en partner.

Så använder du Satisfyer Masturbator Egg Savage:


Dra av skyddspappret och öppna upp ägget, ta ut masturbator-sleeven och tillsätt några droppar vatten. Trä masturbatorn över ollonet och dra det upp och ned, precis som när du onanerar. Materialet är stretchigt och kommer stimulera större delen av penis oavsett storlek.

Trots att det är anpassat för engångsbruk så kan du använda runkägget fler gånger om du är försiktig med det. Vid fler användningar behöver du tillsätta glidmedel.

Mer information
Allmänt
Varumärke Satisfyer
Hårdhet Flexibel
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Storlek XXXL
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Masturbator Egg Savage
Ditt betyg