Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Red Wine Lufttrycksvibrator

Rating:
100 % of 100
Special Price 419 kr Regular Price 595 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
 • Satisfyer Pro 2 – världens mest populära luftrycksvibrator
 • 99% får orgasm
 • 11 intensitetsnivåer och 12 vibrationslägen
 • Två olika munstycken för variation
 • Vattentät och uppladdningsbar

Översikt

Beskrivning

Upptäck nästa nivå av njutning med Satisfyer Pro 2 Generation 3 Red Wine – din nya bästa vän i sovrummet! Glöm allt du visste om orgasmer och förbered dig för en upplevelse som sköljer över dig likt en våg av ren extas. Med sin revolutionerande Liquid Air Technology simulerar denna lufttrycksvibrator känslan av pulserande vattenstrålar mot klitoris, för en sensation som är helt unik.

Tack vare den innovativa tekniken stimulerar Satisfyer Pro 2 Generation 3 klitoris utan direkt beröring. Detta innebär att du kan säga hejdå till oönskad domningskänsla och istället välkomna en oavbruten njutning som känns som silkeslen oralsex. Varje vibration och varje våg av lufttryck är skapad för att omfamna din känsligaste punkt med precis rätt intensitet.

Denna tredje generation av Satisfyer Pro 2 skiljer sig från tidigare modeller genom sitt sömlösa, supermjuka silikonmaterial med Soft Touch Feel. Detta ger en otroligt len och behaglig känsla mot huden, samtidigt som det upprätthåller högsta möjliga hygienstandard.

För dig som älskar variation erbjuder Satisfyer Pro 2 Generation 3 två utbytbara munstycken som låter dig utforska en värld av njutning på dina egna villkor. Välj mellan 11 olika tryckvågsintensiteter och kombinera dem med 5 hastigheter och 7 utsökta vibrationsmönster för att skapa din perfekta njutningskombination.

Och det blir bättre – denna vibrator är helt vattentät, vilket betyder att du kan ta med din njutning till duschen eller badet för ännu steamyare stunder. Trots sin kraftfulla stimulering är Satisfyer Pro 2 Generation 3 designad för att vara så tyst och diskret som möjligt, så att du kan fokusera helt på din njutning.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Red Wine är den perfekta partnern för alla som söker ultimat njutning och är särskilt utformad för dig med vagina. Oavsett om du är en erfaren sexleksaksanvändare eller helt ny på området, kommer denna lufttrycksvibrator garanterat att höja dina orgasmer till nya oanade höjder. Gör dig redo för en upplevelse som förändrar allt, med Satisfyer Pro 2 Generation 3 Red Wine.

Visa mer
Skötselråd

Denna lufttrycksvibrator är skapad i särskilt hygieniskt silikon. Tvättas med mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell tvål för sexleksaker.

Användning

Så fungerar knapparna:

Knapparna på nya Satisfyer Pro 2 Generation 3 Red Wine är lite annorlunda mot "gamla" modellen då Satisfyer bytt position på plus- och minusknapparna där man höjer och sänker intensitetsnivån på lufttrycket.

 1. Knappen högst upp sänker intensitetsnivån på lufttrycket.
 2. Knappen i mitten är on- och off-knapp för lufttrycket. Håll knappen inne i 3 sekunder för att sätta på & stänga av lufttrycket. Denna knapp höjer även intensitetsnivån på lufttrycksstimulansen.
 3. Knappen längst ner är on- och off-knapp för vibrationerna. Håll knappen inne i 3 sekunder för att sätta på & stänga av vibrationerna.
 4.  För att sätta på både lufttryck och vibrationer håller du först inne knappen för lufttryck (knappen i mitten) i 3 sekunder och sedan knappen för vibrationer (knappen längst ner) i 3 sekunder. Sedan kan du knappa dig upp och ner i intensitetsnivå som du själv vill.Milda vibrationer:
  Vibrationerna på Satisfyer Pro 2 Generation 3 är menade att fungera som en extra boost till lufttrycksstimulansen. De ska alltså användas tillsammans med lufttrycket – för bästa effekt. Tycker man om milda vibrationer kan man självklart använda vibrationerna för sig men eftersom det är en lufttrycksvibrator kan man aldrig få samma effekt och starka vibrationer som en vanlig klitorisvibrator, då lufttrycksvibrationer inte stimulerar rakt på klitoris utan runt om. Även med Liquid Air-munstycket är det svårt att få starka vibrationer eftersom det är ett munstycke som är designat för att användas tillsammans med lufttrycksstimulansen/vibrationer + lufttryck.Tillsammans ger dock dessa fenomenalt skön stimulans!

Milda vibrationer:
Vibrationerna på Satisfyer Pro 2 Generation 3 Red Wine är menade att fungera som en extra boost till lufttrycksstimulansen. De ska alltså användas tillsammans med lufttrycket – för bästa effekt. Tycker man om milda vibrationer kan man självklart använda vibrationerna för sig men eftersom det är en lufttrycksvibrator kan man aldrig få samma effekt och starka vibrationer som en vanlig klitorisvibrator, då munstycket inte stimulerar rakt på klitoris utan runt om. Även med Liquid Air-munstycket är det svårt att få starka vibrationer eftersom det är ett munstycke som är designat för att användas tillsammans med lufttrycksstimulansen/vibrationer + lufttryck.Tillsammans ger dock dessa fenomenalt skön stimulans!

Njut av din nya lufttrycksvibrator med ett vattenbaserat glidmedel för en extra skön känsla.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Satisfyer
Färg
Lila, Röd
Appstyrt
JA
Kroppsdel
Klitoris
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Längd
15-20cm
Strömförsörjning
Inkluderar batteri
Ja
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner 3
Write Your Own Review
Du recenserar:Satisfyer Pro 2 Generation 3 Red Wine Lufttrycksvibrator
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video