Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

BDSM

Vi har allt du behöver för en lekfull bondage-stund oavsett om du är nybörjare och vill utforska nya områden eller är en van bondageutövare och vill tänja gränserna ytterligare! För dig som gillar lite hårdare handtag har vi bondage-leksaker som handbojor med nitar, läderpiskor, halsband med koppel, tejp och gagballs i olika storlekar och material. För nybörjaren kan vi rekommendera ett av våra kit som innehåller allt du behöver för att testa på bondage och se vad som ger dig eller din sexpartner mest njutning.

Artiklar 1-60 av 153

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Vad är BDSM?

BDSM är ett samlingsbegrepp som innefattar Bondage, Disciplin, Dominans, Submission och Sadomasochism. BDSM innebär att personer söker njutning i olika former av maktutbyten. Allt sker såklart under frivilliga former. Man behöver inte vilja prova på eller njuter av alla delar inom BDSM utan många väljer enbart vissa delar. För många är det en livsstil medan andra använder det för att pigga upp sexlivet och gå på upptäckstfärd med en partner. 

Bondage

Bondage handlar om att förhindra att en person kan röra sig. Det kan vara både fysiskt och psykiskt. Psykiskt så betyder det att man tar bort någons vilja genom att få hen att lyda och underordna sig. Vid bondage kan man använda handbojor, rep, kedjor med mera. Man kan även begränsa olika sinnen genom att ta bort syn eller hörsel. 

Disciplin

Inom disciplin utdelar man belöningar och bestraffningar av olika slag - för ett beteende. Den huvudsakliga delen av disciplin är styrning och kontroll. Att bli styrd eller att styra en annan person är väldigt upphetsande för många och en stor del i till exempel rollspel. Ansvar och tillit är mycket viktigt under disciplinlekar. 

Dominans

Här handlar det om att bestämma över någon eller några andra. Att vara dominant och ha kontroll. Det betyder dock inte att den som dominerar inte har fått tillåtelse att vara dominant, av den underordnade. Dominans kan även innebära psykisk kontroll, som att den undergivna till exempel inte får prata med den dominanta. 

 

 

 

 

 

 

Submission

Att vara en sub är mosatsen till att vara dominant. Man är då undergiven och följer den dominantas krav. För många med mycket ansvar, till exempel högt uppsatta chefer, är underkastelse en form av mental frihet - att kunna släppa allt ansvar och bara bli tillsagd. Anda njuter av att genom att vara sub behaga sin partner - att det är ett sätt att visa sin kärlek. 

Sadomasochism

Att vara sadomasochist betyder att man njuter av att ta mot eller ge smärta i olika sexuella sammanhang. Smärta i sexuella sammanhang kan förstärka njutningen. Vid smärta genom till exempel piskrapp bildas endorfiner i kroppen och man får en endorfinkick. 

Säkerhet under BDSM

 Inom BDSM och framförallt sadomasochism kan det ingå smärta. Trots detta ska allt vara frivilligt och på allas villkor och får inte innebära övergrepp eller våld. Vi rekomenderar er att ha ett stoppord som båda kommer fram till när ni utför BDSM-lekar. För att allt ska kännas säkert på ett avslappnat sätt. Stoppordet innebär att leken sätts på paus.

Köp allt inom BDSM och bondage på Lustly.se