Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Lösbröst

Realistiska lösbröst tillverkade av ett högkvalitativt silikonmaterial. Våra lösbröst i silikon passar de flesta kroppstyper och finns både med sele (inbyggd BH) och utan. Brösten ser väldigt realistiska ut och kan användas av både män och kvinnor. Eller personer med vagina och personer med penis, som vi hellre uttrycker oss. 

 

7 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Lösbröst i silikon:

Lösbröst i silikon är för dig som vill ha större byst utan kirurgi. Silikon lösbröst är även för män som vill prova på hur det känns att ha bröst. Det kan vara en sexuell fetisch, att man indentifierar sig som vaginabärare eller bara vill experimentera. Lösbröst i silikon kan användas av transpersoner och andra personer som av olika anledningar vill ha bröst - oavsett kön eller sexuell läggning. 

Våra silikon lösbröst kan även användas av dig som genomgått kirurgi på grund av bröstcancer, som en bröstprotes. Många av brösten har en ficka på insidan där dina/ditt egna bröst kan få plats. 

Våra lösbröst i silikon passar de flesta kroppstyper och finns både med sele (inbyggd BH) och utan. Brösten ser väldigt realistiska ut och kan användas av både män och kvinnor. Eller personer med vagina och personer med penis, som vi hellre uttrycker oss. 

 

Silikon lösbröst - större bröst utan kirurgi:

Vill du ha bröst för en kväll eller känna på hur det är at ha bröst är dessa lösbröst ett perfekt inslag. Du får både det visuella och känslan av ett par riktiga bröst då de är tillverkade av ett realistiskt material. samtidigt värms de upp av din egen kroppssvärme så de aldrig känns obehagliga att ha på. 

Löstbrösten i silikon är dessutom ett härligt inslag vid gender role play.