Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Par

Hos oss på Lustly.se hittar du ett brett utbud av sexleksaker för par. Vi erbjuder samlagsvibratorer, erotiska spel,  produkter som gör förspelet/smeksexet lite roligare och skönare och färdiga kit om ni har svårt för att bestämma er. Bland mycket annat. 

Alltid med snabb och diskret leverans och riktigt bra priser. Din njutning är vår prioritet. 

Artiklar 1-60 av 215

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Vibratorer för par:

Bzzz – vibratorer är perfekta vid förspel, smeksex och under samlag då de kan krydda, göra allt mycket skönare och sätta guldkant på tillvaron. Investera till exempel i ett vibrerande ägg med fjärrkontroll så ni kan styra varandras lust. Stimulera inte de mest uppenbara erogena zonerna till att börja med utan satsa på ställen på kroppen där huden är extra tunn – som knävecken, runt vårtgården och armvecket. Jobba upp en lust som bara ber om mer. 

Gå sedan vidare till bröstvårtorna, perineum, pungen (men var försiktig och välj en låg hastighet på vibbarna) och analöppningen. Vänta med klitoris/penis tills ni ska ha sex så förhöjs lusten ännu mer. 

Eller varför inte prova en samlagsvibrator som stimulerar er båda under samlag. Vaginabäraren får njuta av stimulans av både klitoris och G-punkten samtidigt som penisbäraren får njuta av sköna vibrationer som letar sig in i hela underlivet. Har du vagina och din partner har en vagina kan ni istället  styra varandras lust via appen som ni kan koppla parvibratorn till. Som onani fast med en twist. Hur härligt som helst. 

Vissa vibratorer för par kan som sagt styras via en app där du via din smartphone kan styra din partner var du än befinner dig i världen. Perfekt för par där den ena kanske är på resande fot och ni vill hålla lågan vid liv. Hett! 

Hos oss på Lustly.se hittar du ett brett utbud av sexleksaker för par. Alltid med snabb och diskret leverans och riktight bra priser. Din njutning är vår prioritet.