Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Med vibration

Sköna vibrerande penisringar - snabbt & diskret på Lustly.se Sköna vibrerande penisringar - snabbt & diskret på Lustly.se

En penisring med vibrator stimulerar din partners klitoris samtidigt som du njuter av en hårdare erektion och skönare stimulans,  vilket gör den till en härlig parleksak. Du kan även använda en vibrerande penisring som en vibrator under onani eller omslutande samlag för din njutning  - vänd på ringen och låt vibratorn stimulera perineum - mellangården. Detta område är fullt av nerver och blodkärl och är därför känsligt för beröring och vävnaden precis under gränsar till prostatakörteln, mannens G-punkt. Har du tur kommer du att få riktigt starka orgasmer av denna slags stimulans.

37 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. LELO Tor II Svart
  -20%
  LELO Tor II Svart
  Rating:
  100%
  Special Price 951,20 kr Regular Price 1 189 kr
per sida

Vilken penisring ska man välja?

Vilket material som passar dig, hur ringen ska se ut, vilka funktioner den har eller storlek är något du får prova dig fram till. Det bästa är att börja med en enkel men stabil ring för att sedan gå över till mer avancerade" ringar när du känner dig varm i kläderna.

Penisringar i silikon är ofta av bra kvalitet och även fria från ftalater och ämnen som är skadliga för kroppen, vilket kan vara bra att veta. De värms gradvist upp av din egen kroppsvärme vilket kan vara behagligt.

De töjbara ringarna kan även stretchas ut innan påförandet och träs på som en gummisnodd. En uppladdningsbar penisring är bättre för miljön och har en starkare motor än batteridrivna.

Hur känns en vibrerande penisring?

Föreställ dig en kittlande och pirrande känsla som börjar vid penisroten och letar sig in i hela kroppen och hela vägen ner i låren. Beroende på vilken slags vibreande penisring du väljer kan du få stimulans som skapar extra långa och sköna orgasmer. Vissa ringar har högfrekventa vibrationer som känns mer ytliga medan andra har lågfrekventa vibbar som känns långt in i kroppen. 

Så får du din penisring att hålla längre:

Rengör din ring både före och efter användning med en mild oparfymerad tvål och ljummet vatten. Använd ett glidmedel ämnat för materialet ringen är gjord av.

Låt den lufttorka eller torka av den med en luddfri trasa. Förvara gärna i en ask eller förvaringspåse och lägg den inte tillsammans med andra sexleksaker då materialen kan förstöra varandra. Tar du hand om din vibrerande penisring håller den länge. Förutsatt att den är av bra kvalitet.

Är det farligt att använda en penisring? 

Nej, förutsatt att du inte använder den längre än max 20 minuter åt gången. En penisring ska dock aldrig skava eller kännas obehaglig. Gör den det har du en för liten ring och bör byta till en större variant, så inte svällkropparna i penis tar skada. 

Lider du av diabetes, äter blodförtunnande medel eller lider av hjärtproblem bör du alltid rådfråga en läkare innan du använder penisringar.