Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Klitoris

Klitorisvibratorer på Lustly.se Klitorisvibratorer på Lustly.se

De flesta kvinnor eller personer med vulva kräver klitorisstimulans för att kunna få orgasm och enbart penetrering är ofta inte tillräckligt. Att kombinera samlaget med en klitorisvibrator eller en lufttrycksvibrator ger dig större chans att få orgasm. Att använda en klitorisvibrator vid onani är inte bara ett sätt att njuta mer utan även ett sätt att lära känna din kropp – vad du tycker är skönt och hur din kropp reagerar på stimulans. En sexleksak ska aldrig ses som en konkurrent utan som ett komplement - ett sätt att underlätta och göra allt skönare och bättre helt enkelt. 

Här hittar du klitorisvibratorer i alla färger och former. Både dyrare av riktigt bra kvalitet till billigare klitorisvibratorer som passar nybörjare. Våra vuxenleksaker passar alla - oavsett läggning eller vad du vill använda dem till. Har du svårt att välja kan vår personal hjälpa dig via mail telefon eller inne i butiken på Döbelnsgatan 4A i Stockholm. Hos oss på Lustly hittar du uppladdningsbara klitorisvibratorer, vattentäta klitoisvibratorer, milda klitorisvibratorer, kraftfulla klitorisvibratorer med mera. 

Artiklar 1-60 av 160

Sätt fallande sortering
 1. LELO Gigi 2 Grå
  -20%
  LELO Gigi 2 Grå
  Rating:
  100%
  Special Price 1 023,20 kr Regular Price 1 279 kr
 2. LELO Gigi 2 Turkos
  -20%
  LELO Gigi 2 Turkos
  Rating:
  89%
  Special Price 1 023,20 kr Regular Price 1 279 kr
 3. LELO Lyla 2 Black
  -20%
  LELO Lyla 2 Black
  Rating:
  100%
  Special Price 1 159,20 kr Regular Price 1 449 kr
 4. LELO Lyla 2 Cerise
  -35%
  LELO Lyla 2 Cerise
  Rating:
  100%
  Special Price 949 kr Regular Price 1 449 kr
Sida
per sida

Vad är klitoris och hur fungerar den den?

Klitoris är inte, som så många tror, enbart den lilla knoppen man kan se. Faktum är att klitoris är mycket större än så. Klitoris har hela 8000 nervtrådar som sträcker sig långt in i slidan. Klittan har både förhud/skaft och ett ollon. Klitoris är runt 10 cm lång – ungefär lika lång som en genomsnittlig icke-erigerad penis. Den går in i slidan, ut i blygdläpparna och slidväggen. Vissa nervtrådar sträcker sig så långt ner som 12-15 cm ner i låren. Klitoris har bara ett enda syfte – att ge njutning. Det är det enda organet hos kvinnan/klitorisbäraren som enbart är till för att skapa sexuell upphetsning.

Klitoris består av svällkroppsvävnad och när du blir upphetsad så får klitoris ”stånd” – den blir blodfylld, styvnar och blir större.

Så väljer du en lufttrycksvibrator som passar dig:

Vi på Lustly har klitorisvibratorer och vuxenleksaker för klitorisstimulans i många olika former, färger, modeller och med olika funktioner. De har dock alla samma mål - att ge njutning och hjälpa dig at få extra starka orgasmer. De kan även hjälpa dig som har svårt för att komma - att kanske få din allra första orgasm. Vi vet att det kan vara svårt att veta vilken klitorisvibrator som passar dig. Först bör du utforska om du har en känslig klitoris och vill ha en midlare stimulans eller om du njuter av mer kraftfull stimulans och därefter välja en produkt som passar just dina behov. Vi har alla klitorisvibratorer man bör ha koll på 2022. 

Om du är nybörjare och har svårt att välja kan det vara bra att börja med en nätt och enkel klitorisvibrator i ett skönt silikonmaterial - som du kan utforska dig själv och din njutning med. Tycker du om stark stimulans har vi wands i olika prisklasser och tycker du om oralsex har vi oralsexsimulatorer som påminner om en skön tunga. Det kan även vara skönt att stimulera hela vulvan - det vill säga både klitoris, blygdläppar och slidöppning - för en stimulans som aktiverar extra många av klitoris nervändar. Här har vi en rad "lay on-vibratorer" som passar perfekt. 

Du bör även fundera över om du vill ha en klitorisvibrator som är vattentät eller om du behöver en sexleksak som är tystgående och lätt att använda. Ska den vara batteriedriven eller uppladdningbar? 

Glöm inte att alltid använda glidmedel med din klitorisvibrator - för att förhindra friktion och för att göra upplevelsen lite skönare och lite bättre.