Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Autoblow

Autoblow skapar revolutionerande avsugningsmaskiner som känns som en riktig avsugning (om inte bättre!). Efter att ha spenderat mer än 1000 timmar på att studera avsugningstekniker har de skapat avancerade maskiner som ger dig ditt livs bästa avsugning. Med en mängd olika sleeves och inställningar att välja mellan kan du njuta av obegränsade och varierande avsugningar, om och om igen.

Visa som Rutnät Listvy

14 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Vad är en avsugningssimulator?

En avsugningssimulator är detsamma som en avsugningsmaskin eller oralsexsimulator. Autoblow skapar avancerade avsugningsmaskiner som med AI (artificiell intelligens) skapar avsugningar för din njutning. Med år av studier bakom sig har de tagit fram perfekta avsugningar som du kan njuta av hur ofta du vill. Med den nyaste Autoblow + AI-machine kan du skräddarsy dina avsugning genom deras app för smartphones och du kan ladda ner tusentals olika varianter av sköna avsugningar. Njut av oändligt med oralsex!

Hur tvättar jag min Autoblow?

Det är viktigt att tvätta sina sexleksaker efter man använt dem så att de håller längre och inte bildar eller drar åt sig bakterier. För att tvätta din Autoblow ska du avlägsna sleeven (den delen som ser ut som en mun) ur maskinen och skölj noggrant med ljummet vatten. Tvätta rent materialet med oparfymerad mild tvål och en antibakteriell toy cleaner. Torka din Autoblow-sleeve med en luddfri trasa så den är helt torr innan du ställer undan den eller sätter tillbaka sleeven i maskinen.

Kan jag träna uthålligheten med en Autoblow?

Ja, du kan träna på att hålla längre vid sex med en Autoblow. Du kan använda en avsugningsmaskin för att utföra “edging”. Då använder du din Autoblow till du är så nära klimax du bara kan komma utan att nå dit. Sen stannar du tvärt och gör om processen tills du känner att du vill få orgasm. Även om du “misslyckas” några gånger så lär du dig lära känna din kropp och hur kroppen känns innan klimax och i sin tur lär du dig när du ska börja sakta ner för att inte få orgasm.

Hur högt låter en Autoblow Ai+?

Den mest avancerade Autoblow har en kraftfull motor och får sin kraft genom att den kopplas in via eluttag. Den låter därför ganska högt för att vara en sexleksak. En anledning till att denna maskin är så stor är just för att den ska vara så kraftfull och kunna kombinera realistiska rörelser och mönster så mycket som möjligt.