Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Creature Cocks

*Gåvan läggs till automatiskt vid packning av din order.

Dildos för din vildaste fantasi! 

Creature Cocks har skapat en rad spännande dildos i hett fantasy-tema. Njut av sköna räfflor liknande tentakler från en jättebläckfisk eller mönster som när du blundar skulle kunna vara tungan från en söt enhörning. Låt de vackra färgerna (vissa lyser till och med i mörkret) ta dig till en dina mest erotiska fantasier där allting är möjligt. Sugproppen på dessa dildos är superstarka och kan fästas på de allra flesta plana ytor. Yes! Hitta rätt storlek, färg och mönster på din dildo här på Lustly.se.

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Glow-in-the-Dark Unicorn Dildo ståendes mot vit bakgrund.
  -15%
  Nyhet
  Glow-in-the-Dark Unicorn Dildo
  Rating:
  100%
  Special Price 721,65 kr Regular Price 849 kr
 2. Sidvinkel av Ravager Rippled Tentacle Dildo mot vit bakgrund.
  -15%
  Nyhet
  Ravager Rippled Tentacle Dildo
  Rating:
  100%
  Special Price 670,65 kr Regular Price 789 kr
per sida

Njut med fantasin med en fantasy dildo

Dildos med fantasy-tema har blivit en het trend på marknaden 2023. Kanske är det på grund av trendande serier som The Boys, House of dragons och alla nya spännande Star Wars-serier som finns ute just nu. Eller kanske är det att människor bara älskar att få fantisera? Att få uppleva något helt nytt och spännande? Det finns en mängd olika former och gestalltningar av fantasidildos från Creature Cocks.

Dildo som ser ut som tenkakel, stor tunga eller som en utomjording

Fantasin kan ta dig var som helst. Kanske ut i rymden där du får njuta av en skön rymdpenis, en tentakel eller något helt annat? Det finns mycket att älska med dildos från Creature Cocks. Allt från det sköna materialet, till de ursnygga färgerna och de minst sagt intessanta formerna.