Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Elvie

Elvies uppdrag är att skapa extraordinära produkter som förbättrar kvinnors sexuella hälsa. De kombinerar forskning och innovation för att förändra hur människor tänker och känner sig om själva. 
Tania Boler, medgrundare och VD, är en passionerad förespråkare för kvinnors problem, har publicerat omfattande forskning och flera böcker. Hon startade Elvie utifrån en tro på att framsteg inom sensorteknik och app-styrda enheter kan bidra till att förbättra kvinnors liv, för att våra smarta kroppar förtjänar smart teknik. Elvies knipkulor är kända för att stärka upp bäckenbotten på tusentals kvinnor världen över och har nämns i flera tidskrifter som den bästa kniptränaren på marknaden.

Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

Sätt fallande sortering
 1. Köp Elvie Appstyrd Knipkula Hos Lustly.se
  -12%
  Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare
  Rating:
  93%
  Special Price 2 199 kr Regular Price 2 499 kr
per sida

Varför ska man göra knipövningar?

Att ha en stark bäckenbotten har många fördelar. Genom att bygga upp en stark bäckenbottenmuskelatur minskar du risken för urinläckage eller framfall. Framfall är när slidväggarna eller livmodertappen faller ut lite i slidöppningen. Det brukar vara ofarligt men kan kännas obehagligt och vara svårt att sitta bekvämt. Framfall kan drabba alla med vagina men risken ökar med åldern. Med tränade bäckenbottenmuskler håller kroppen bättre upp livmodern, urinblåsan och även tarmen.

Att ha tränad bäckenbotten kan även leda till ett bättre sexliv, speciellt om man fött barn vaginalt och slidväggarna har töjt ut sig. 

Kan man få bättra orgasmer om man gör knipövningar?

En annan stor fördel av att göra knipövningar är att det kan leda till skönare sex och intensivare orgasmer. Många upplever att de har lättare att få orgasm efter de fått starkare bäckenbottenmuskler.

Ska man bara göra knipövningar om man fött barn? Eller är det bra för alla?

Nej, knipövningar är bra för alla, till och med penisbärare! Du behöver inte ha fött barn för att knipövningar ska vara fördelaktigt. En stark bäckenbotten hjälper även hållningen och förebygger avföringsläckage.