Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Gläs

Gläs gör vackra, stimulerande och okrossbara dildos i handblåst glas. En dildo i glas är inte bara vacker att se på utan tygnden ger en fantastisk fyllnadskänsla som är svårt att åstakomma med andra material. Glasdildos från Gläs är noga uttänkta för att ge skön stimulans, är eleganta och dessutom hållbara då materialet inte kommer slitas ut. Med varierande design finns det en form för alla. Klicka hem en skön glasdildo här på Lustly.se!

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Sweetheart Glass Dildo ståendes mot vit bakgrund.
  Sweetheart Glasdildo
  Rating:
  90%
  699 kr
 2. Gläs Realistic Head Glasdildo ståendes mot vit bakgrund.
  Gläs Realistic Head Glasdildo
  Rating:
  100%
  249 kr
 3. Gläs Realistic Curved G-Spot Dildo ståendes mot vit bakgrund.
  Gläs Realistic Curved G-Spot Glasdildo
  Rating:
  100%
  299 kr
 4. Gläs Curved G-Spot Stimulator ståendes mot vit bakgrund.
  Gläs Curved G-Spot Stimulator Glasdildo
  Rating:
  80%
  249 kr
per sida

Är det skönt med en dildo av glas?

Ja! Att använda en glasdildo har många sköna fördelar. Förutom att de ofta har en väluttänkt och stimulerande design så ger glasmaterial en extra tygnd, vilket ger en stimulerande och skön fyllnadskänsla. Det kan andra material oftast inte erbjuda.

Dessutom så kan dildos i glas både värmas och kylas, vilket i sin tur gör att man kan njuta av härliga temperaturlekar. En kyld glasstav ger tinglande och härliga sensationer när kroppen själv värmer upp den. En varm dildo av glas ökar blodflödet till din ergoena zon eller kön vilket gör den känsligare. Det kan leda till riktigt intensiva orgasmer. Så skönt!

Kan sexleksaker i glas gå sönder?

Vuxenleksaker och dildos i glas är skapade i okrossbart glas, alltså i glas som hettats upp till 650 grader och sedan kylts ner så snabbt att det uppstår dragspänning i glaset. Det gör glaset mer hållbart och kompakt. För att krossa sexleksaker av glas skulle man behöva ett tryck på ca 1300kg. Så du behöver inte oroa dig för att en sexleksak skulle gå sönder i dig. 

Därför brukar man säga att en vuxenleksak i glas är en leksak för livet då det är en av de mest hållbara materialen på marknaden.