Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Iroha By Tenga

Iroha By Tenga beskriver sig själva som ett "self care"-varumärke som vill att man ska se sin sexuella hälsa och njutning som en lika stor självklarhet som att träna eller ha en hudvårdsrutin. De diskreta vibratorerna är noga designade för att skapa maximal njutning. Vibratorerna är vackra och kraftfulla och inte likt något annat varumärke på marknaden. Njut av tystgående vibrationer eller en helt ny take på klitorisstimulans med din nya favorit från Iroha By Tenga, här på Lustly.se!

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Iroha By Tenga Ukidama Bath Light Massager Take ståendes mot vit bakgrund.
  -22%
  Iroha By Tenga Ukidama Bath Light Massager Take
  Rating:
  84%
  Special Price 699 kr Regular Price 899 kr
 2. Iroha Temari Hana
  -27%
  Iroha Temari Hana
  Rating:
  80%
  Special Price 799 kr Regular Price 1 099 kr
per sida

Vackra sexleksaker med inspiration från Japansk folkkultur

Iroha By Tenga har fångat japansk folkkultur i sina designer och namngivit produkterna meningsfulla japanska namn. Exempelvis Temari-serien har inspirerats av den populära folkkonstformen Temari där man skapar vackra bollar av överblivet silke från kimonos. I Iroha By Tengas Temari-serie har de sedan döpt produkten efter motivet på den vackra designen.

Kaze - Vind

Mizu - Vatten

Hana - Blomma

Iroha By Tenga gör diskreta sexleksaker

Kan Iroha By Tenga skapat de diskretaste sexleksakerna på marknaden? Då det är olagligt att skapa produkter som ser ut som könsorgan i Iroga By Tengas ursprungsland Japan, så fokuserar detta varumärke på vacker design som speglar folkkultur istället. Istället för att låta lagen begränsa dem så kan ett fokus även läggas på tekniken och skapa riktigt sköna produkter. Dessa sexleksaker blir därför lätt att gömma och kan ligga framme obemärkt då de inte ser ut som en typisk sexleksak.

 

 

Att äga sin njutning

En annan tydlig japansk-inspirerad produkt är Rin Akané. Namnet Rin är likt ordet Zen, det går inte direkt att översätta mer än att det är ett slags sinnestillståd. Att vara Rin innebär att man är värdig som person, kontrollerad och självsäker. Akané är en mörkröd färg man specifikt får från växten rubia cordifolia.

Formen av Rin Akané är inspirerad av traditionella japanska hårsmycken kanzashi. Kanzashi har en vass spets med en dekorativ rund boll på änden. Dessa hårsmycken har under modern tid inte bara använts som vackra accessoarer, utan även i självförsvar. Den vassa spetsen visade sig vara ett utmärkt redskap till att sticka sin angripare och vinna sig tid att fly.

Detta tycker Iroha By Tenga verkligen fångade sinestillståndet Rin och ville därmed skapa en vacker produkt där man äger sin kropp och sin njutning. Ganska coolt tycker vi på Lustly.