Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Le Wand

Det ikoniska varumärket Le Wand skapar klassiska och oförglömliga vibratorer och dildos i de bästa materialen på marknaden. Kända för sina massageapparater och massagestavar som inte bara masserar ömma muskler utan ger otroligt sköna och starka vibrationer för klitoris. De erbjuder även dildos i stål vilket inte bara ger dig en fantastiskt tung fyllnadskänsla i slida eller anal, utan du får även en hållbar dildo som är omöjlig att slita ut eller ha sönder. En dildo för livet! Kika in deras klassiska sortiment hos oss på Lustly.se.

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Le Wand - Rechargeable Massager stående mot vit bakgrund.
  Le Wand - Rechargeable Massager
  Rating:
  100%
  1 899 kr
 2. Le Wand - Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold
  Le Wand - Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold
  Rating:
  100%
  1 499 kr
 3. Le Wand - Petite Rechargeable Vibrating Massager
  Le Wand - Petite Rechargeable Vibrating Massager
  Rating:
  93%
  1 499 kr
 4. Le Wand Rechargeable Massager Black liggandes mot vit bakgrund.
  Le Wand - Rechargeable Massager Black
  Rating:
  100%
  1 899 kr
per sida

Vad är en wand?

En wand var från början en hushållsapparat för massage på ömma muskler, men snabbt insåg man potentialen till att kunna använda de starka, rumlande vibrationerna för sexuell njutning och ett sätt att framkalla orgasm. En wand (kallas ofta för massagestav) är en slags vibrator som har ett kraftift vibrerande huvud som både kan ge riktigt starka vibrationer på klitoris men även massera ömma muskler. Som en mildare slags massagepistol man även kan njuta av sexuellt. En wand är en perfekt vuxenleksak att ha hemma då den inte nödvändigtvis behöver användas för sexuell njutning, utan kan även användas som "vanlig" massageapparat.

Allt blir skönare med glidmedel

Ett vanligt missförstånd är att man inte skulle kunna använda glidmedel med en wandvibrator. Detta är fel, man kan absolut använda ett vattenbaserat glidmedel för att ge lite extra känsla på könet. Vi rekommenderar däremot inte att använda ett silikon-eller oljebaserat glidmedel med Le Wands wandvibratorer då det kan förstöra silikonmaterialet på det flexibla massagehuvudet.

Tips på hur du kan använda din wand vid samlag

Många tror att en wand endast kan användas vid onani - nej, såklart kan du berika sexlivet med att använda din Le Wand med en partner! Nedan hittar du lustlys bästa tips på hur du kan använda din wand med din partner för next-level-njutning.

 1. Samlag mellan vagina + penis: under omslutande samlag är en wand ett perfekt verktyg att använda på klitoris. Prova ställningar som skeden eller doggy-style för att få bäst träffyta.
 2. Smeksex vagina eller penis + penis: Prova de djupa vibrationerna på penissträngen. Börja från roten av penisen och jobba uppåt mot ollonet. Penisbärarens mellangård (perineum) är en extra känslig erogen zon. Tryck din Le Wand mjukt emot detta område och experimentera mellan de olika vibrationerna.
 3. Samlag vagina + vagina: Det mjuka och silikonhuvudet är ett perfekt redskap mellan er under sköna sax- eller klitoris-mot-klitorisställningar.
 4. Oralsex (detta tips fungerar på alla kön). Level-up ditt oralsex-game med att använda din Le Wand mot din egna hals när du har penisen eller klitoris mot munnen. Vibrationerna sprids från din mun till din partners kön, riktigt skönt! Tänk på att börja med mjuka vibrationer när du provar detta.