Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Nuru

Njut av fantastisk NURU-massage. En växande trend bland par över hela världen. Dessa väldoftande och naturliga massageoljor har lusthöjande ingredienser och ett långvarigt glid som du och din partner kan njuta av länge. Applicera oljan över hela kroppen och kom varandra riktigt nära. Huden lämnas len och återfuktad efter användning. I sortimentet hittar du också erotiska lakan som skyddar dina möbler. Ämnade för att ge just erotisk massage med en riktig happy ending. Hitta din favoritdoft här på Lustly.se

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Nuru PVC Bedsheet ihopvikt mot vit bakgrund.
  Slut i lager
  Nuru PVC Bedsheet
  Rating:
  80%
  399 kr
per sida

Vad är NURU-massage?

Den uråldriga traditionen Nuru är en erotisk helkroppsmassage för par med en speciell gel som kallas Nuru gel, eller bara Nuru. Nuru betyder hal på japanska. Nuru gel innehåller oftast nori sjögräs, alger och andra naturliga komponenter. Gelen är hal och har ett långvarigt sensuellt glid och ska täcka hela kroppen på båda parter.

Vid massagen används traditionellt inte händerna utan utföraren kan använda sin rumpa, bröst, mage eller andra sensuella kroppsdelar för att stimulera sin partner.

Hur ger man NURU-massage?

Att utöva och få Nurumassage kan öka intimiteten i ett förhållande och skapa fantastiska sensationer i samlivet. Med nurumassage kan ni komma varandra riktigt nära och njuta av varandras kroppar. Tänd lite ljus, sätt på sensuell musik och njut av eran härliga stund tillsammans. Nedan följer tips på hur du ger sensuell massage med Nuru:

 • Börja med att täcka era lakan eller möbler med ett skyddande lager så att de inte fläckas av oljan och så att ni kan glida runt obehindrat. Förslagsvis använd ett vinyllakan.
 •  Ta en avslappnande dusch eller ett hett bad med din partner. Nuruoljan ger bäst resultat på fuktig hud och ni får ännu en stund att ta det lungt och varva ner med varandra.
 • Låt den som ska bli masserad lägga sig i sängen (eller vad ni nu använder som "massagebord") Ni väljer själva om hen ska ligga med ansiktet uppåt eller neråt.
 • Smörj in dig själv med massageoljan (kanske ge din partner lite "show" som ett slags förspel?) och häll sakta oljan över din partner. Låt hen känna hur den lena oljan breder ut sig över kroppen.

TIPS: Värm oljan i ett vattenbad innan massagen för att få en varm sensation vid massagetillfället.

 • Börja med att använda händerna och smörj ut oljan överallt. När du inte längre når med händerna, kom lite närmare och inkludera armarna, sedan brösten och gnid sedan hela överkroppen mot din partners kropp. Så intimt!
 • När du är redo sätt dig över din partner och gnid bäcken mot din partner och inkludera hela kroppen med din kropp. Ta det så sakta eller så snabbt ni vill.
 •  Man brukar säga att Nurumassage avslutas med en happy ending, alltså massage på de intima delarna. Njut!