Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

RFSU

RFSU är en förkortning för Riksförbundet För Sexuell Upplysning och är en organisation för sexupplysning och sexualpolitik. De vill genom kunskap, engagemang och påverkan bidra till en värld där alla människor är fria att bestämma och njuta av sin kropp och sexualitet. De har skapat kroppsäkra intim- och sexualprodukter som ska göra sex säkrare och skönare. RFSUs kondomer är tillverkade och testas i Sverige för att säkerställa att de håller bästa möjliga kvalitet. Med sitt breda sortiment av kondomer, glidmedel, lusthöjande produkter till graviditetstester och sexleksaker, så har RFSU något åt alla.

Visa som Rutnät Listvy

44 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. köp RFSU Grande 10-pack hos Lustly.se
  RFSU Grande 10-pack
  Rating:
  90%
  75 kr
 2. köp RFSU Big O Orgasmic Gel på lustly.se
  Slut i lager
  RFSU Big O Orgasmic Gel
  Rating:
  100%
  159 kr
 3. RFSU Oh Yes Orgasmic Gel
  RFSU Oh Yes Orgasmic Gel
  Rating:
  40%
  179 kr
 4. köp RFSU Aqua Glide hos Lustly.se
  RFSU Aqua Glide
  Rating:
  40%
  75 kr
 5. Framsida av RFSU Sense Me Breeze mot vit bakgrund.
  RFSU Sense Me Breeze Massageolja
  Rating:
  20%
  149 kr
 6. RFSU Mixed 30-pack
  RFSU Mixed 30-pack
  Rating:
  90%
  175 kr
 7. köp RFSU Tight 10-pack hos Lustly.se
  RFSU Tight 10-pack
  Rating:
  73%
  65 kr
 8. köp RFSU Profil 10-pack hos lustly.se
  RFSU Profil 10-pack
  Rating:
  100%
  85 kr
 9. RFSU Sensitive 6-pack Tunna & Latexfria Kondomer framsida produktförpackning mot vit bakgrund. Köp på lustly.se
  RFSU Sensitive 6-pack Tunna & Latexfria Kondomer
  Rating:
  90%
  120 kr
 10. RFSU Thin 10-pack Tunna Kondomer framsida produktförpackning mot vit bakgrund. Köp på lustly.se
  RFSU Thin 10-pack Tunna Kondomer
  Rating:
  70%
  63 kr
per sida

 Vad gör RFSU?

RFSU startades 1933 med visionen att skapa jämnlikhet och att sexualitet ska bli ett uttryck för innerlighet, ömhet och njutning. RFSU har bland annat stridit för rätten för abort, preventivmedel, sexualkunskap i skolan, och även kämpat för att avkriminalisera homosexualitet. För att kunna finansiera striden för sina hjärtefrågor (under den tiden det fortfarande var kontroversiellt i Sverige) började de sälja kondomer. Vilket de gör än idag.

RFSU lägger stor vikt vid att utbilda och kämpa för jämställdshetsfrågor och rättigheter inom familjepolitik och sexualitet på national och global nivå. Visionen är att skapa en värld där alla är fria att bestämma över sin kropp och sexualitet.

RFSU informatörsutbildning: 

Hos RFSU kan du bland annat utbilda dig till informatör och prata med barn och ungdomar om sex, relationer, samtycke och andra relaterade frågor. Kursen innehåller bland annat ämnen som könsorganens anatomi, säkrare och osäkert sex, antirasistisk sexualundervisning, normkritik, ömsesidighet & samtycke, Pornografi, målgruppskunskap om unga och sexualitet samt praktisk kunskap i en mängd metoder för att inleda samtal om dessa ämnen. Kursledarna är erfarna informatörer och de varvar föreläsningar med workshops och diskussion. 

Bli medlem i RFSU: 

Vill dui vara med och stötta RFSU och deras arbete kan du bli medlem här

Som medlem får du:

 • Möjligheter till engagemang, aktiviteter och uppdrag i din lokalförening eller i nätverk för sexualpolitiska frågor

 • Diskutera med andra medlemmar i Facebookgruppen RFSU-medlemmar

 • Den flerfaldigt prisbelönta tidningen Ottar i din brevlåda fyra gånger per år.  Ottar skriver om sexualitet och kärlek, samhälle, politik och kultur

 • Medlemstidningen Lust

 • Möjlighet till ytterligare engagemang, genom att till exempel kandidera till centrala uppdrag inom RFSU-förbundet

 • Dessutom blir du en del av Sveriges största rörelse av Body Rights Defenders och bidrar till att vi kan arbeta för en värld där alla är fria att bestämma över sin kropp och sexualitet.

Produkter från RFSU:

Hos oss på Lustly kan du köpa kondomer från RFSU, glidmedel från RFSU, graviditetstest från RFSU och en rad andra produkter. En av våra favorter är RFSU Big O Orgasmic Gel som ökar blodtillförseln till klitoris och ger dig starkare och mer intensiva orgasmer. Det blir dessutom lättare att få orgasm. RFSU har även sexleksaker och produkter för  intimvård och intimrakning.

RSFU Klick - för torra slemhinnor:

RFSU Klick är sveriges mest sålda glidmedel. Det finns en hel Klick-serie med produkter som är framtagna för vaginans och vulvans känsliga slemhinnor. RFSU Klick är PH-balanserat, dermatologiskt och gynekologiskt testat och är fritt från både parabener och hormoner. Glidmedlet innehåller ingredienser noga utvalda för att inte irritera slemhinnorna varken i underlivet eller i munnen. Klick Natural Glide kan därför användas i samband med oralsex.