Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Satisfyer

Satisfyer hos Lustly.seSatisfyer hos Lustly.se

Satisfyer är nästa generationens lufttrycksvibrator och det ledande varumärket för många kvinnor över hela världen. Letar du efter en next generation lufttrycksvibrator och lägger stor vikt vid kvalitet inom sexuella wellnessprodukter - då är Satisfyers air pulse stimulator något för dig.

Det finns ett antal olika designer, och letar du efter en speciell design så kan vi så klart hjälpa dig att hitta rätt. Vi är experter på denna speciella kärleks-maskin med sin revolutionerande air pulse-teknologi som simulerar oralsex. Det är ett nytt sätt, det bästa sättet att testa nya saker.

Använd dem gärna tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel och hitta oanad njutning med våra Satisfyer sexleksaker. Varumärket Satisfyer har vunnit flera priser över hela världen. Den nya modellen Satisfyer Pro 2 - lufttrycksvibratorn som stimulerar klitoris indirekt med tryckvågor – ger dig en känsla som liknas vid oralsex. 

Hos oss på Lustly.se köper du alltid allt inom varumärke Satisfyer till oslagbart pris

Artiklar 1-60 av 96

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Varför Satisfyer?

Det du trodde var science fiction är idag massan av produkter för moderna kvinnor eller personer med vagina. Den största skillnaden är att med den pulserande lufttrycksvibratorn med sitt ovala silikonhuvud blir du en av Satisfyer miljontals kvinnor som använder Satisfyer sexleksaken som är den populäraste produkten i vårt sortiment.

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Lufttrycksvibrator -pulseringsstimulation har visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Använd Pro Deluxe Next Generation tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara den silkeslena silikonytan ska du undvika att använda silikonbaserade glidmedel. Rengöring: tack vare dess vattentäta efterbehandling (IPX7) är produkten enkel att hålla ren och förblir hygienisk.

 

Efter användning: skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten. Skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Efter rengöring bör du förvara din Satisfyer på en dammfri, torr och sval plats - gärna i en tygpåse. Undvik plastpåse då plast inte andas.

 

Så fungerar en Satisfyer

Satisfyer har ju en hel uppsjö olika produkter - samlagsvibratorer, penisringar, klitorisvibratorer, rabbitvibratorer, menskoppar -  ja you name it, men det går inte att komma ifrån att lufttrycksvibratorn är den mest kända och en storsäljare. När du hör ordet Satisfyer är det nog en klitorissugare du tänker på.

 

Hur fungerar då denna orgasmbringande oralsexsimulator? 

Det hela går ut på att ett munstycke i mjukt silikon placeras runt om klitoris. Munstycket ska täcka hela klitoris. När vibratorn sätts igång stimuleras klitoris genom pulseringar av luft som sugs in och stöts ut genom munstycket. Detta ger en vibrerande känsla som är mycket skön!

Det finns olika nivåer så även du med en extra känslig klitoris kan använda den. Den lägsta nivån är mullrande och lätt och den högsta är mer intensiv och suger hårdare.

Du behöver inte röra vibratorn utan när den ”hittat rätt punkt” gör den jobbet åt dig. Det kan vara lite svårt i början att veta om den är korrekt placerad men då rekommenderar vi på Lustly.se dig att prova olika ställen på klitoris och när du känner ett pirr i klitoris har du hittat rätt.

Tycker du att det är svårt att hitta rätt position med din lufttrycksvibrator rekommenderar vi att du kniper ihop benen lite – då är det lättare att hitta rätt. 

Är Satisfyer vattensäker?

Satisfyer lufttrycksvibratorer - välj mellan modeller som Satisfyer Pro Deluxe, Pro 2, Pro Penguin och Pro Traveler. Alla modellerna är vattentäta och kan med fördel användas i badet eller duschen. De är också enkla att rengöra och har utbytbara huvuden. Dock är alla modeller från Satisfyer är vattentäta men alla har inte utbytbara stimulanshuvuden.

 

Vilken Satisfyer ska du välja?

De stora skillnaderna mellan de olika modellerna är att vissa bara har en knapp för vibrationsstyrkan, vilket gör att du måste gå hela varvet runt, genom alla styrkorna för att komma tillbaka till de låga styrkorna. Detta kan vara både tidskrävande och en ”turn off”. Modellerna med två knappar är därför ett bättre val i fall du verkligen har svårt för att komma i stämning och lätt blir distraherad.

De uppladdningsbara har generellt en starkare motor och är mer miljövänliga. De klarar dessutom vatten bättre än de som laddas med batterier. De batteridrivna klarar vattenstänk – det vill säga att du kan göra rent den samt njuta av den i duschen. De uppladdningsbara ska klara ett bad på upp till 1.5 meters djup i max 30 sekunder.

När det kommer till styrkorna är det hur känslig du är som spelar roll – välj en med många styrkor så du sakta men säkert kan komma fram till en styrka som passar just dig. Har vibratorn enbart 5 styrkor är hoppet mellan styrkorna större och du kanske upplever en styrka för svag men nästa för stark.

De lite dyrare modellerna har ju helt klart bättre kvalitet men är du osäker på om en vibrator med denna slags stimulans är något för dig kan du prova en lite billigare för att sedan kosta på dig en dyrare. It will be worth it!

Satisfyer har även modeller som både vibrerar och suger – vilket gör det (om möjligt) ännu skönare. Alla gillar inte vibrationerna när de lärt sig älska sugandet, men det är helt klart värt att prova eftersom effekten blir ännu mer intensiv.

Är du inte ute efter en lufttrycksvibrator så finns det en rad andra sköna produkter att välja mellan, som vi nämnde tidigare. Något många uppskattar är de appstyrda vibratorerna - både för par och för singlar. Kan användas för att krydda onani,  förspel, smeksex och samlag men även för att hålla lågan uppe vid distansförhållanden. Satisfyer har verkligen allt!